• 11 Μαΐου 2024,

Δηλώσεις Δερμιτζάκη, Μαραντά , πολυτιμότερος του αγώνα ο Γαβριηλίδης, αποτελέσματα, βαθμολογία στη Γ` Εθνική(1ος όμιλος)

 Δηλώσεις  Δερμιτζάκη, Μαραντά ,  πολυτιμότερος του αγώνα ο Γαβριηλίδης, αποτελέσματα, βαθμολογία στη Γ` Εθνική(1ος όμιλος)

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης μετά από ψηφοφορία των δημοσιογράφων που παρακολούθησαν το παιχνίδι αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και θα παραλάβει δώρο από την ομάδα του. Οσον αφορά τι δηλώσεις οι δυο προπονητές υποστήριξαν:

Παύλος Δερμιτζάκης: «  Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα. Όσο περνούσε η ώρα στο παιχνίδι υπερίσχυε η δύναμη, το πάθος,  η διάθεση για προσφορά. Από χθες έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να καθαρίσει το γήπεδο. Οι υπάλληλοι της ομάδας για το καλό του ΑΟΚ καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες.  Εχουμε μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και τα παίζουμε σε κακές καιρικές συνθήκες. Αυτό είναι ένα ντεζαβαντάζ. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη Αβάτου που είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο που ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και μετά το 1-0 κάποιες ευκαιρίες να μπορέσουμε να αυξήσουμε το σκορ.  Μας πίεσε ο αντίπαλος γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα.   Νομίζω ότι το δεύτερο γκολ ήρθε σε ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού και μας έκανε να διαχειριστούμε το παιχνίδι όπως νομίζαμε καλύτερα. Ο αντίπαλος πήρε μέτρα και μας πίεσε. Θεωρώ ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα που μας κρατάει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Κοιτάω μόνο το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και όχι του Νέστου.  Παίζουμε την επόμενη αγωνιστική με τον Πανσερραϊκό που είναι μια καλή και ιστορική ομάδα».

 

Γιώργος Μαραντάς: « Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για ποδόσφαιρο αν εξαιρέσουμε το αρχικό κομμάτι του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά και οι δυο ομάδες προσπαθήσανε να παίξουνε ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος η Καβάλα είχε την υπεροχή, ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά. Μετά κερδίσαμε μέτρα μέσα στο γήπεδο.  Στο β` μέρος μπήκε πολύ γρήγορα το δεύτερο γκολ της Καβάλας και αυτό μας αποσυντόνισε λιγάκι.  Οι ποδοσφαιριστές μου παίξανε πολύ καλά, γρήγορα, δυνατά μετά το 2-0 και τους δίνω συγχαρητήρια. Βγήκαμε μπροστά, είχαμε μια ευκαιρία με τον Γκέκα και μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και η Καβάλα βρίσκεται άξια εκεί ψηλά.

Έχουμε μια ομάδα που κάνει βήματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα ανταπεξέλθουνε στο δύσκολο πρόγραμμα για να κερδίσουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Βαραίνουν το πρόγραμμα μας οι δυο αγώνες Κυπέλου.   Στα σημεία σήμερα η Καβάλα ήταν καλύτερη.  Η Χρυσούπολη έχει καλές ποδοσφαιρικές μονάδες που κερδίζουν και σε κακή μέρα. Θεωρώ ότι σε ομαδικό επίπεδο η Καβάλα είναι καλύτερη, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά θα δυσκολευτεί απέναντι στη Χρυσούπολη ενώ  ίσως παίξει ρόλο η έδρα.  Εύχομαι στην Καβάλα να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Νέστος Χρυσούπολης: 0-1 (90+3 Μκρτσιάν)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: Καβάλα – Άρης Αβάτου: 2-0 (14′ Βαλαβανόπουλος, 47′  Γαβριηλίδης )

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Α.Ε. Καλαμπακίου: 0-0

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αλέξανδρος Κιλκίς: 1-2 (16′ Πλασταράς / 62 Προβατίδης, 80 Λεβεντέλης (αυτ))

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Πανσερραϊκός: 0-2 (25′, 85′ Ομπόζου)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Απόλλων Παραλιμνίου: 1-1

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αετός Ορφανού: 1-3 (48 Παρούκας / 22′, 54′ Μουδούρογλου, 25′ Παυλίδης Γ.)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Νέστος Χρυσούπολης 42 (33-10)

——————————————-

  1. Α.Ο.Καβάλα 41 (39-3)

——————————————-

  1. Αετός Ορφανού 31 (30-16)
  2. Πανσερραϊκός  26 (28-16)
  3. Άρης Αβάτου 25 (16-12)
  4. Κεραυνός Πέρνης 24 (16-11)*
  5. Ορφέας Ξάνθης 24 (22-20)
  6. Απόλλων Παραλιμνίου 24 (18-13)
  7. Αλέξανδρος Κιλκίς 24 (17-11)

——————————————-

  1. ΑΕ Καλαμπακίου 15 (8-18)
  2. Ασπίδα Ξάνθης 10 (9-41)*
  3. Εθνικός Αλεξ/πολης 10 (13-31)
  4. Εθνικός Σιδηροκάστρου 9 (8-32)
  5. ΠΑΟΚ Κοσμίου 8 (12-35)

*Εκκρεμεί η απόφαση της ΕΠΟ για το παιχνίδι της Ασπίδας με τον Κεραυνό Πέρνης

 

 

Διαβάστε επίσης