Δηλώσεις Ελευθερόπουλου για το μέλλον των Πηγών- Απέκτησε Ιωαννίδη ο Βρασίδας Ν. Π και Μπουτζούρογλου το Χρυσοχώρι

 Δηλώσεις Ελευθερόπουλου για το μέλλον των Πηγών- Απέκτησε Ιωαννίδη ο Βρασίδας Ν. Π και Μπουτζούρογλου το Χρυσοχώρι

Δηλώσεις για τις μεγάλες  καταστροφές που υπέστη το γήπεδο του Αρη Πηγών από τις πλημύρες της προηγούμενης εβδομάδας  έκανε στους 93,7 ο πρόεδρος της ομάδας Άγγελος Ελευθερόπουλος.

Ο ίδιος τόνισε ότι μάλλον την Παρασκευή στην έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου θα παρθεί η απόφαση για το τι μέλει γενέσθαι. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση:  Έχετε πάρει την απόφαση αν  τελικά κατεβείτε στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας;

Απάντηση: Η απόφαση θα παρθεί τις επόμενες μέρες, τώρα άλλα μας καίνε. Η Γενική Συνέλευση μάλλον θα γίνει την Παρασκευή. Το πρωί της Δευτέρας εξαφανίστηκαν τα νερά και πήγαμε να μαζέψουμε τα συντρίμμια από το γήπεδο. Οι προσπάθειες ήταν τεράστιες που έγιναν. Η στάθμη ξεπέρασε το 1,5 μέτρο πίσω από το γήπεδο, στο χώρο των αποδυτηρίων. Τώρα υπάρχει  λάσπη, φόβος για μόλυνση, πολύ βρωμιά και κουνούπια.  Η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη. Αυτοί που έχουν δει τις εγκαταστάσεις μας, την οργάνωση μας, τα αποδυτήρια μας, μάλλον κατάλαβαν τη ζημιά που έγινε.

Η ζημιά έτσι όπως την υπολογίζουμε είναι πάνω από 10.000 ευρώ. Λειτουργούσαμε σχεδόν επαγγελματικά αλλά δυστυχώς καταστράφηκε όλο το νοικοκυριό. Αν προχωρήσει η ομάδα θα πέσουν τα αρχικά στάνταρ.  Η ζωή συνεχίζεται, τι να κάνουμε.

Ερώτηση: Ο αγωνιστικός χώρος σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Απάντηση: Ο αγωνιστικός χώρος θα επανέλθει. Μιλήσαμε με γεωπόνους και σε έναν – δυο μήνες θα επανέλθει. Δεν μας καίει ο αγωνιστικός χώρος. Μας καίνε τα αποδυτήρια, ο ηλεκτροφωτισμός, το μηχανάκι που κουρεύουμε το χόρτο, τα πλυντήρια κτλ. Είχαμε λιπάσματα που καταστραφήκανε. Η ζημιά ήταν τεράστια. Καταστράφηκε το αθλητικό υλικό της ομάδας.

Το αγκάθι μας δεν είναι το γήπεδο. Ηρθαν από το Αγίασμα που είναι όλοι φίλοι μας και τα παιδιά μας δίνουν το γήπεδο τους για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας. Το ίδιο και η Κεραμωτή. Μπορούμε να φιλοξενηθούμε για κάποιο διάστημα.  Είπαμε και τον Κώστα Μπανίδη που είναι ο προπονητής μας να περιμένει, ίσως να καθυστερήσουμε την προετοιμασία λίγες μέρες.

Ερώτηση: Πήρατε κάποιες διαβεβαιώσεις για βοήθεια από τους τοπικούς φορείς;

Απάντηση:  Ο Δήμαρχος κ. Τσομπανόπουλος ήταν καθημερινά στο χωριό μας και έκανε τρομερή προσπάθεια.  Καταστράφηκαν σπίτια, καταστράφηκαν χωράφια και περιουσίες.

Ηρθαν μηχανήματα από το στρατό. Εννοείται ότι θα μας βοηθήσει ο Δήμαρχος που είναι κοντά στην ομάδα.  Επίσης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Παπαδόπουλος το έκανε θέμα στην ΕΠΟ. Στο παρελθόν ομάδες που πλήγηκαν από καταστροφές και πλημύρες έχουν αποζημιωθεί.  Υπάρχει ενδιαφέρον από τις αρχές για να συνεχίσει ο Αρης Πηγών. Το θέμα είναι το χωριό μας. Οι αιμοδότες της ομάδας είνια οι χωριανοί και αυτοί οι άνθρωποι είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται.  Μεγάλες καλλιέργειες καταστράφηκαν. Οι κτηνοτρόφοι που βοηθάνε την ομάδα πάθανε μεγάλες ζημιές.

Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα.  Τρία άτομα από το Δ. Σ της ομάδας, χάσανε τις περιουσίες τους, χάσανε τα χωράφια τους.

Οι καταστάσεις είναι τραγικές. Ξεκινήσαμε με πολύ ενθουσιασμό, με πολύ όρεξη να κάνουμε κάτι καλό στην κατηγορία, μέσα σε 5 μέρες όλα αυτά πήγαν σε δεύτερη μέρη.  Είχαμε δυο ακόμη μεταγραφές να γίνουνε αλλά τις κόψαμε.  Δεν μπορούμε να ενοχλούμε για να μας βοηθήσει τον κόσμο ενώ έχει χάσει την περιουσία του. Θα πέσει το βάρος σε κάποιους που δεν έχουνε πάθει ζημιές. Τι να κάνουμε όμως;  Να καταστραφούμε εμείς που θα συνεχίσουμε στο Δ. Σ και είμαστε δυο τρεις;  Δε μπορούμε να βάλουμε μεγάλες φιλοδοξίες.

*Βρασίδας Ν. Π:  Αποκτήθηκε ο Ιωαννίδης

Στην απόκτηση του μεσοαμυντικού Άκη Ιωαννίδη προχώρησε ο Βρασίδας Νέας Περάμου.  Ο Ιωαννίδης τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Μ. Α Αντιφιλίππων(Α` κατηγορία). Ακόμη έχει παίξει στον Ορφέα Ελευθερούπολης, στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος κτλ.

Είναι η 3η μεταγραφή του Βρασίδα Ν. Π μετά τους Φωτόπουλο από Ορφέα Ελευθερούπολης και Κουνατίδη από ΑΕΚ Καβάλας.

*Βύρων Καβάλας: Στο ρόστερ ο νεαρός Μπίλιας

Στο ρόστερ του Βύρωνα Καβάλας προστέθηκε ο νεαρός Νίκος Μπίλιας που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κ-17 της Ξάνθης.  Ηταν συμπαίκτης με τον τερματοφύλακα Σιαματά που επίσης αποκτήθηκε από την ομάδα της Καβάλας.

*Απόλλων Χρυσοχωρίου: Μετά τον Χαλπέτη πήρε και Μπουτζούρογλου

Ο Απόλλων Χρυσοχωρίου προχώρησε στην απόκτηση του πλάγιου αριστερού μεσοαμυντικού Κώστα Μπουτζούρογλου που πέρσι ήταν πρωταθλητής με τον Κεραυνό Πέρνης. Στα παρελθόν αγωνίστηκε και πάλι στο Χρυσοχώρι. Είναι η δεύτερη πολύ δυνατή μεταγραφή του Απόλλωνα μετά και την απόκτηση του Χαλπέτη που επίσης έπαιζε στον Κεραυνό Πέρνης.

Διαβάστε επίσης