• 19 Απριλίου 2024,

Δηλώσεις Καραπιπερίδη και άλλες φωτογραφίες από τον θρίαμβο στις Σέρρες

 Δηλώσεις Καραπιπερίδη και  άλλες φωτογραφίες από τον θρίαμβο στις Σέρρες

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής της Ενωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης για τη νίκη μέσα στους Ικάρους Σερρών. Επίσης έκανε και την αποτίμηση της χρονιάς αφήνοντας να εννοηθεί για την επόμενη μέρα ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και στην Α2. 

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Η άποψη σας για το ματς με τους Ικάρους; Μας επιφύλαξε η Ενωση ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο σημείο που έπρεπε.

Απάντηση: Κάναμε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια.  Πήγαμε φάση προς φάση πολύ στοχευμένα.  Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού σε απόλυτο βαθμό αν εξαιρέσουμε μια αδυναμία που είχαμε στο αμυντικό ριμπάουντ στο πρώτο 10λεπτο. Όταν ελέγξαμε και το ριμπάουντ το παιχνίδι κύλησε στο ρυθμό που είχα επισημάνει όλη την εβδομάδα στους παίκτες μου.

Ερώτηση: Ηταν μια παλικαρίσια εμφάνιση;

Απάντηση: Ακριβώς είναι παλικαρίσια εμφάνιση.  Αυτή η νίκη είχε τη μεγαλύτερη αξία σε όλη την πορεία που έχουμε κάνει από το Κύπελλο και σε όλο το πρωτάθλημα.

Σίγουρα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι της χαράς γιατί ήρθε την τελευταία στιγμή μετά από πολύ πίεση.   Τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια αξίζουν οι παίκτες που βγάλανε την προσωπικότητα τους σε μια έδρα πολύ ωραία, πολύ μπασκετική ενώ ξεχώρισε το Καβαλιώτικο κοινό που κέρδισε τη μάχη της κερκίδας.

Ερώτηση: Συγκλονιστικός ο κόσμος;

Απάντηση:  Συγκλονιστικός. Μας έδωσε τρομερή ώθηση, μας απέβαλε το άγχος, ήταν ο καθοδηγητής μας.   Ηταν πολύ σημαντικό που φέτος εκτός από την άνοδο στην Α2 καταφέραμε και κερδίσαμε ξανά τον κόσμο της ομάδας.

Ερώτηση: Δικαίωση και για τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Απάντηση: Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Πρώτα απ` όλα από τον  πρόεδρο Βαγγέλη Παππά, ο οποίος αυτά που υποσχέθηκε τα τήρησε στο ακέραιο.

Η ομάδα δούλεψε κάτω από επαγγελματικές συνθήκες. Διατηρήσαμε όλη τη φιλοσοφία που είχε από τα χρόνια που αγωνίστηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Παρόλα τα άτυχα γεγονότα με τους τραυματισμούς και τις άτυχες στιγμές, η ομάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και αντέδρασε σωστά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος παίρνοντας πολύ σημαντικό αποτελέσματα σε πολύ δύσκολες έδρες.

Ερώτηση: Φοβήθηκε ο Ανδρέας Καραπιπερίδης μήπως χαθεί η άνοδος μετά από τις δυο ήττες με Αγρίνιο και Ανατόλια;

Απάντηση:  Δεν ήταν φόβος. Σίγουρα υπήρχε ανησυχία αλλά μας καθησύχασε το γεγονός ότι είχαμε ένα μαξιλαράκι  τους ενός βαθμού πιο πάνω από τους συνδιεκδικητές.     Αυτή η ομάδα έχει μάθει να παίζει πολύ πιο ώριμα και πολύ πιο καλά, όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.  Αυτό δείχνει το πόσο μεγάλη προσωπικότητα έχουν οι παίκτες, όλο το προπονητικό τιμ και φυσικά και η διοίκηση.

Ερώτηση: Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα;

Απάντηση: Νομίζω ναι. Δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε. Υπάρχει πολύ άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο. Δε νομίζω ότι θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν φιλολογικές συζητήσεις και όλα θα πάνε καλά. Προς το παρόν  θέλουμε να το απολαύσουμε.  Θα κάνουμε μια γιορτή με όλο το φίλαθλο κοινό στην Καλαμίτσα, ένα μπάρμπεκιου γύρω στις 7.30 με 8 το βράδυ. Οι πάντες είναι καλεσμένοι.   Με την πάροδο του χρόνου θα έρθουν οι συζητήσεις.  Υπάρχει αμοιβαία στήριξε από την πλευρά τη δικιά μου στον πρόεδρο και από τον πρόεδρο προς το πρόσωπο μου.

 

Διαβάστε επίσης