• 19 Απριλίου 2024,

 Δηλώσεις Μαλαματά και αιχμηρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον Κεραυνό Πέρνης

  Δηλώσεις Μαλαματά και αιχμηρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον Κεραυνό Πέρνης

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς ο οποίος παράλληλα μίλησε και για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του.  Εκτός αυτού ο Κεραυνός Πέρνης εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή Χορόζογλου διαμαρτυρόμενος για τα λάθη που έκανε εις βάρος του στο ματς με την Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικά.

Ερώτηση; Μάλλον ο βαθμός τις ισοπαλίας δεν ευνοεί τον Κεραυνό Πέρνης;

Απάντηση: Σίγουρα έγινε ένα παιχνίδι κάτω από δύσκολες συνθήκες για μας,  Είχαμε μια αποστολή μόνο με 11 άτομα. Μάλιστα ο ένας έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμού. Τα παιδιά έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αν είχαμε μια αντικειμενική διαιτησία, το αποτέλεσμα θα ήταν νικηφόρο για μας. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και θα δούμε που θα φτάσουμε.

Ερώτηση: Προηγήθηκε ο Κεραυνός αλλά αυτό το αυτογκόλ στο τέλος του ημιχρόνου, επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

Απάντηση: Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και ο αντίπαλος δεν είχε ούτε μια τελική. Στις καθυστερήσεις του Α` μέρους που κρατήθηκαν χωρίς να καταλάβουμε το λόγο, δεχθήκαμε ένα αυτογκόλ από ένα κόρνερ. Αυτό μας επηρέασε ψυχολογικά, αφού ήμασταν και μόνο 11 παίκτες. Έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Ερώτηση: Απ` ότι καταλαβαίνουμε έχει παράπονα ο Κεραυνός από τη διαιτησία.

Απάντηση; Σίγουρα έχουμε πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Δε θέλω να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο διαιτητή. Η διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Ηταν σίγουρα μια εχθρική διαιτησία.

Ερώτηση; Άμεση ενίσχυση ο Κεραυνός αφού έχει μείνει με λίγους παίκτες στο ρόστερ.

Απάντηση; Έχουμε κλείσει κάποιους ποδοσφαιριστές και περιμένομε να έρθουν τα δελτία τους. Νομίζω ότι θα ενισχυθούμε σημαντικά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Θα κάνομε την προσπάθεια μας γιατί έχουμε αποδυναμωθεί πάρα πολύ. Πρέπει να ενισχυθούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μπορέσουμε να παλέψουμε τα επόμενα παιχνίδια.

Ερώτηση; Δεν τα παρατάει ο Κεραυνός; 

Απάντηση; Δεν τα παρατήσει ο Κεραυνός, θα το παλέψουμε και θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε στα παιδιά. Το έχουνε αποδείξει ότι αξίζουν παρά το γεγονός ότι είμαστε λίγοι στον αριθμό. Βγάζουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και πάθος για να φτάσουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Από εκεί παίρνουμε κουράγιο όλοι μας.  Πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε τη σωτηρία μας.

Η ανακοίνωση του Κεραυνού Πέρνης

Ο Κεραυνός Πέρνης είναι ένα σωματείο που ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με τη διαιτησία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γνωρίζει τι γίνεται. Η διαιτησία του κ. Χορόζογλου μας γύρισε κάποιες δεκαετίες πίσω  και ζητάμε εξαίρεση του εν λόγου(κυρίου) από τα παιχνίδια της ομάδας μας.

Είσαι ανεπιθύμητος(κύριε) Χορόζογλου.

 

Διαβάστε επίσης