• 20 Απριλίου 2024,

Δηλώσεις που άναψαν φωτιά από Μαλαματά και απάντηση Σίμου(γενικός αρχηγός Νέστου) στους 93,7

 Δηλώσεις που άναψαν φωτιά από Μαλαματά και απάντηση  Σίμου(γενικός αρχηγός Νέστου)  στους 93,7

Ο προπονητής του  Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς κατήγγειλε τη συμπεριφορά του γενικού αρχηγού Απόστολου Σίμου στο χθεσινό παιχνίδι. Οι δυο τους έκαναν δηλώσεις στους 93, 7. Αρχικά ο Γιάννης Μαλαματάς και στη συνέχεια ο Απόστολος Σίμος. Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μόλις ο Νέστος σημείωσε γκολ με τον Μπέλιτς. Βέβαια ο Γιάννης Μαλαματάς εξέφρασε και άλλα παράπονα σχετικά με φωτογραφία του ιδίου με τον Παύλο Δερμιτζάκη που ανέβηκε στο FB το απόγευμα του Σαββάτου.

Αναλυτικά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΑΣ: «  Ηταν ένα ντέρμπι πολύ δυνατό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες από ένα λάθος του τερματοφύλακα μας.  Συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνανε μέσα στο γήπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια αφού έχουν παίξει δυο παιχνίδια με τον πρωτοπόρο και δεν έχουν δεχτεί ούτε μια τελική προσπάθεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά και για τη συμπεριφορά τους.   Ο στόχος μας ήταν να μην προκαλέσουμε και να μην δημιουργήσουμε κάτι αφού το κλίμα ήταν τεταμένο. Τα παιδιά παρόλο που τα βρίζανε 90 λεπτά απέξω οι κάποιοι «φίλοι» τους, δεν προκαλέσανε και δεν αντιδράσανε. Επίσης συγχαρητήρια στα παιδιά του Νέστου για την προσπάθεια τους και τη νίκη τους.  Πηγαίνανε τον διαιτητή καροτσάκι στο ημίχρονο. Μετά την αποβολή τον βρίζανε οι πάντες. Σε κάθε απόφαση του διαιτητή έμπαινε μέσα όλος ο πάγκος. Ο παρατηρητής μου είπε ότι σε καμία φάση δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι. Μόνο ένα χέρι του Κωνσταντάρα έξω από την περιοχή που δεν δόθηκε. Η ομάδα του Νέστου ίσως να είχε προηγούμενα με το συγκεκριμένο διαιτητή. Αυτό εγώ δεν το γνωρίζω.  Ο διαιτητής έχασε το παιχνίδι. Δεν είπα ότι αδίκησε την Πέρνη η ευνόησε το Νέστο. Δεν μπόρεσε να επιβληθεί. Το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι όταν έβαλε το γκολ ο Νέστος ήρθε μπροστά μου ο γενικός αρχηγός ο κ. Τόλης και χωρίς  να τον έχω μιλήσει μου έκανε χειρονομία και μου έβρισε ότι είχα και δεν είχα.  Μου ζήτησε ψεύτικη συγνώμη στο τέλος του παιχνιδιού λέγοντας ότι νόμιζε ότι τον έβρισα και ότι άκουσε ότι τον έβρισα. Είχα με τον κύριο 50 μέτρα απόσταση.  Ηταν τα παιδιά μου στην κερκίδα και άκουγαν. Είναι 70 χρονών άνθρωπος και εύχομαι να μην ήταν στην κερκίδα τα παιδιά του η τα εγγόνια του.  Αυτή την εικόνα που έδειξε να μην τη δει κανένας από την οικογένεια του. Εγώ έχω και βιντεάκι τραβηγμένο αλλά και μαρτυρίες ποδοσφαιριστών. Εγώ δεν προκάλεσα. Δεν ξέρω αν ήταν η δεν ήταν στο γήπεδο. Ας βγει ένας να πει ότι εγώ τον έβρισα.  Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Εχει πάρει το δρόμο του και ένα άλλο θέμα, επειδή κάποιοι στοχοποιούν κάποιους ανθρώπους βάζοντας μια φωτογραφία στο FB δικιά μου με τον Παύλο Δερμιτζάκη από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βύρωνα.  Δεν έχω δικαίωμα ποτέ για κάτι.   Ορισμένοι δημιούργησαν κλίμα και δεν ξέρω γιατί το έκαναν.  Από εκεί και πέρα θα είναι υπόλογοι. Δε θα μείνει αυτό έτσι. Μου στείλανε αυτό που ανέβηκε.  Πήγα να δω ένα τοπικό παιχνίδι και ήρθε ο  Παύλος ο Δερμιτζάκης και μου μίλησε. Ολοι είναι παράγοντες του Νέστου αυτοί που τα γράφουν.

Που είναι το μεμπτό; Είναι ποδοσφαιρικός πολιτισμός.

Δεν αντέδρασα εκείνη τη στιγμή στη χειρονομία του κ. Σίμου στο παιχνίδι μέσα. Στην κερκίδα έχει παιδιά, γυναίκες, οικογένειες. Για ποιο λόγο να πάω στη συνέντευξη τύπου; Τι να πω; Δεν προκαλέσαμε κανέναν εμείς και στα δυο παιχνίδια με το Νέστο.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΜΟΣ: «  Με διακατέχει ένας πυρετός απ` αυτά που άκουσα. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Μαλαματά, ούτε με τη διοίκηση του Κεραυνού Πέρνης, γιατί είμαστε σε μια μικρή κοινωνία. Έχω δείξει δείγματα γραφής στην πορεία μου, εδώ και 45-50 χρόνια. Εκπλήσσομαι με αυτά που άκουσα. Μπαίνει το γκολ εκείνη την ώρα και πηγαίνω να μαζέψω τους ποδοσφαιριστές που έχουν κίτρινες κάρτες αφού στη συνέχεια έχουμε δύσκολο πρόγραμμα.  Την ώρα που τρέχω από τον πάγκο ακούω μια φωνή: « Που πας ρε π…  κ… γερε. Πίστεψα ότι έφυγε από το στόμα του κ. Μαλαματά.  Δεν πάει στο ήθος μου η ανάλογη κίνηση που έκανα. Δεν τον έβρισα, δεν είναι στο λεξιλόγιο μου.   Για να κερδίσουμε κάποιες εντυπώσεις καταργούμε τα πάντα.  Είναι ντροπή και είναι ψέματα αυτά που είπε ότι εγώ δεν του άφησα ούτε μάνα, ούτε οικογένεια.  Πίστεψα τον κ. Μαλαματά ότι δεν με έβρισε. Στο τέλος του αγώνα στην καταπακτή μόλις πέρασε ο Γιάννης, του είπα: « Συγνώμη, κατάλαβα λάθος.  Χίλια συγνώμη και θέλω να με πιστέψεις γιατί είμαι 70 χρονών» Κάνω κίνηση και έσκυψα να τον φιλήσω. Δε έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και μάλλον προστατεύω τέτοιες καταστάσεις. Προερχόμαστε από ένα κομμάτι πολιτισμού.  Ας σταματήσει ο κ. Γιάννης τέτοιες συμπεριφορές, έχει αναστατώσει όλη τη Χρυσούπολη με τα λεγόμενα του. Χειροκροτώ κάποιες κινήσεις του Δ.Σ της Πέρνης και τους δίνω συγχαρητήρια για τον αγώνα που κάνουν για την ομάδα τους ενώ δεν δώσανε το παραμικρό δικαίωμα.  Συμβαίνουν στην κερκίδα να πουν κάποιοι κάποιες κουβέντες παραπάνω. Εγώ υπηρετώ πολιτισμό και τίποτα άλλο.   Εγώ δεν ψάχνω συμφέροντα, ψάχνω να πω την πραγματική αλήθεια»

 

Διαβάστε επίσης