• 20 Απριλίου 2024,

Δήλωση Γιάννη Πασχαλίδη

 Δήλωση Γιάννη Πασχαλίδη

Ο πρώην Βουλευτής και νυν Υποψήφιος Π.Ε. Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έγινε με το να συμπεριληφθεί εκ νέου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Καβάλας. Θα ήθελε, επίσης, να ευχαριστήσει εκ βάθους καρδίας όλες και όλους, τους συμπολίτες του, για το θάρρος και το κίνητρο που καθημερινώς του έδιναν να συνεχίσει τον αγώνα του, με μόνο στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων και την εκπροσώπηση των συμφερόντων του κόσμου του Νομού Καβάλας.

Είναι αλήθεια πως αυτά τα τέσσερα χρόνια αποδείχτηκε περίτρανα το πόσο επικίνδυνο είναι να εμπιστεύεται κανείς ανθρώπους που αφελώς, αν όχι επίτηδες, επιδιώκουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη ενός λαού, με απώτερο και μοναδικό σκοπό να λάβουν θέσεις εξουσίας. Η Νέα Δημοκρατία, φέροντας βαριά κληρονομιά αλλά και πολύ ικανά στελέχη, καλείται να βγει μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Πατρίδα και να πάρει τη κατάσταση στα χέρια της. Η προοδευτικότητα και η μεθοδικότητα του Προέδρου, και αυριανού Πρωθυπουργού, κ. Κυριακού Μητσοτάκη μόνο καλά και ελπιδοφόρα μηνύματα μπορεί να σημαίνει συγκρινόμενη πάντα με την αφέλεια και την ανοργανωσιά των νυν διοικούντων.

Επίσης, καλεί τον κόσμο του Νομού Καβάλας να επιλέξει με σύνεση και βάζοντας το συμφέρον της Χώρας πάνω από το ατομικό. Ήρθε η ώρα, έχοντας μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, η Ελλάδα να εισέλθει σε τροχιά ευημερίας και ανάπτυξης.

Τέλος, ο Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ευχηθεί Καλή Επιτυχία στους συνυποψηφίους του, με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα!

 

Με εκτίμηση,

π. Βουλευτής και

νυν Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Γιάννης Πάσχαλίδης

Διαβάστε επίσης