• 25 Απριλίου 2024,

Δήλωση του Κίμωνα Παπαδόπουλου για την KavalaExpo 2021

 Δήλωση του Κίμωνα Παπαδόπουλου για την KavalaExpo 2021

Χθες το μεσημέρι επρόκειτο να συνεδριάσει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας προκειμένου να αποφασίσει την τύχη της έκθεσης KavalaExpo 2021.

Όλα έδειχναν ότι η έκθεση ή θα μετατεθεί χρονικά ή δεν θα γίνει καθόλου και φέτος. Πέρσι επίσης δεν είχε γίνει.

Ο κ. Κίμωνας Παπαδόπουλος είπε για το θέμα νωρίς χθες το πρωί:

«Οι προβληματισμοί μου έχουν να κάνουν και με την ίδια την πρόταση της διοίκησης του Επιμελητηρίου, σύμφωνα με την οποία είμαστε σε μία περίοδο που έχουμε στον τόπο μας έξαρση της πανδημίας.

Βλέπουμε σε γενικές γραμμές ότι πρέπει να έχουμε μονίμως ιδιαίτερα μέτρα για την προστασία του κοινού. Γενικά όλη η κατάσταση είναι τέτοια που είμαι κι εγώ της άποψης ότι ίσως να ήταν καλύτερα να την αναβάλλουμε.

Ή να δούμε πως μπορούμε να το διασφαλίσουμε καλύτερα αυτό το γεγονός. Θεωρώ αρκετά επικίνδυνο αυτήν την στιγμή τουλάχιστον για το κοινό- για τον κόσμο που θα μας επισκεφθεί- να τον βάλουμε σε μια τέτοια διαδικασία. Θα ήθελα κατά τα άλλα να προσπαθήσουμε να την κάνουμε αυτήν την έκθεση.

Δεν γνωρίζω για το χρονικό περιθώριο, δεν γνωρίζω τι δυνατότητες έχουμε.  Αυτήν την συζήτηση να την εξαντλήσουμε και να μην το τελειώσουμε εύκολα το θέμα. Αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις. Θέλουμε να γίνει η έκθεση. Ειδικά εγώ θέλω να γίνει αφού το 2008 είχα οργανώσει την πρώτη εκδήλωση στο τότε νέο Εκθεσιακό. Με τη συμμετοχή και του Επιμελητηρίου».

Διαβάστε επίσης