• 19 Μαΐου 2024,

Δηλώσεις Γρανά για ΤΑΡ και ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ

 Δηλώσεις Γρανά για ΤΑΡ και ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στο διοικητήριο ήταν χθες ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς, λόγω της συμμετοχής του, ως Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρίας, στη σύσκεψη για το μέλλον του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα».

Με την ευκαιρία ο κ. Γρανάς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, για τα θέματα του αγροτικού κόσμου, που απασχόλησαν το Περιφερειακό συμβούλιο την Παρασκευή. Είπε ότι η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου, είναι να οργανωθεί μάλλον την ερχόμενη Παρασκευή, μια αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα των αγροτών, παρουσία βουλευτών από τους πέντε νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σ΄ ερώτηση για την αλλαγή της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ στην επαρχία Καβάλας, ο κ. Γρανάς δε φάνηκε να περιμένει πολλά από τη νέα συζήτηση για το θέμα, ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Χρ. Μέτιου και τους εκπροσώπους του αγωγού. Είπε με νόημα, ισχύει η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου για την αλλαγή της όδευσης. Επιμένουμε – συμπλήρωσε  ο κ. Γρανάς και σε ερώτηση για τα  θέματα της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, είπε το γνωστό, δηλαδή, ότι υπάρχουν ερωτήσει του Φ. Καραλίδη, που θ΄ απαντηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης