• 19 Μαΐου 2024,

Δημήτρης Παπανικολάου: «Ευχαριστώ τον Γιάννη Σαρρή και τον κόσμο της Καβάλας»

 Δημήτρης Παπανικολάου: «Ευχαριστώ τον Γιάννη Σαρρή και τον κόσμο της Καβάλας»

Στον απόηχο της χθεσινής, ιδιαίτερα επιτυχημένης ημερίδας για τον αυτισμό στα Ποταμούδια, ο Δημήτρης Παπανικολάου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την τεράστια προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση, ευχαριστώντας τον Γιάννη Σαρρή για τη σημαντική του πρωτοβουλία:

«Καβάλα. Να είμαι ειλικρινής όταν πριν από 1.5 περίπου χρόνο ανέδειξα και εγώ από την πλευρά μου το θέμα του αυτισμού, δεν είχα άγχος για το αν θα πάρει έκταση τότε. Με τους Γκάλη – Αντεντοκούμπο και με την αλήθεια μας μαζί, ήταν δεδομένο.

Αντίθετα επειδή ο στόχος δεν ήταν μια επικοινωνιακή φούσκα, αλλά να παραχθεί έργο, η αγωνία μου ήταν στο αν θα υπάρχει η απαραίτητη διάρκεια. Σήμερα πήρα μια ακόμα ηχηρή απάντηση από την συγκλονιστική ανταπόκριση του κόσμου της Καβάλας και όχι μόνο, που συνέρρευσε κατά εκατοντάδες γεμίζοντας γήπεδο Μπάσκετ παρά την βροχή να ακούσει και να μιλήσουμε για το θέμα.

Ευχαριστώ τον Γιάννη Σαρρή για την πρόσκληση και για την άριστη φιλοξενία, και όλους εσάς για την παρουσία σας και την αγάπη σας. Είναι αμοιβαία. Συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης