Δημήτρης Σιώκης: « Κάναμε τη χειρότερη εμφάνιση μας»

 Δημήτρης Σιώκης: « Κάναμε τη χειρότερη εμφάνιση μας»

Για την ήττα της ομάδας από τον ΓΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στην Αθλητική Πρωινή, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Βόλει του ΑΟΚ, Δημήτρης Σιώκης.  Ακόμη είπε ότι πλέον ο στόχος της παραμονής για την ομάδα του ΑΟΚ μετατοπίζεται στα πλέι άουτ που θα διεξαχθούν αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και θα είναι ένα καινούριο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τόνισε.

Ερώτηση:  Τι έφταιξε και ο ΑΟΚ έχασε το κρίσιμο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά το Σάββατο που μας πέρασε;

Απάντηση:  Δεν περίμενα με τίποτα αυτή την εμφάνιση.  Ήμουν σίγουρος ότι είχαμε μεγαλύτερη ποιότητα από την ομάδα των Γιαννιτσών.  Μας έλειψε πάλι η Μπαχαράκη η οποία από εδώ και πέρα θα είναι στην ομάδα.   «Διαλέξαμε» το χειρότερο παιχνίδι για να κάνουμε το χειρότερο παιχνίδι μας. Ηταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση που κάναμε.

Δεν μας πήγε τίποτα, όταν χάνεις 8 σερβίς μέσο όρο στο σετ, δε μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα.  Έχεις επίσης 8 λάθη. Είναι σαν να ξεκινάει ο αντίπαλος με 16-0. Ημασταν σε τραγική μέρα.  Ακόμη δεν πήγαμε καλά και στην πρώτη μπάλα αλλά και στην επίθεση. Δεν υπήρχε ένας τομέας που να ήμασταν καλοί. Καμία παίκτρια δεν ήταν σε καλή μέρα.

Ερώτηση: Πέφτει η ψυχολογία μετά από αυτή την ήττα;

Απάντηση: Πιστεύαμε ότι θα το   πάρουμε το παιχνίδι. Μπήκαμε όμως με μεγάλη χαλαρότητα. Προσωπικά δώσαμε δικαίωμα στα Γιαννιτσά να το πιστέψει όταν στο πρώτο σετ προηγηθήκαμε με 24-16 και ο αντίπαλος μας το έκανε 24-23. Αντι να το τελειώσουμε το κάναμε ντέρμπι το πρώτο σετ.  Εκεί χάθηκε για μένα το ματς.   Επιστρέψαμε την ομάδα των Γιαννιτσών να μπει με άλλη ψυχολογία στο δεύτερο σετ.  Κάναμε μια κοιλιά ανεξήγητη ενώ είχαμε ξεκινήσει καλά. Στο δεύτερο σετ το πίστεψε η ομάδα των Γιαννιτσών και τους βγήκε. Εμείς επαναπαυθήκαμε στο ότι πήραμε το πρώτο σετ χωρίς ιδιαίτερη απόδοση.

Από εκεί και πέρα είδαμε αυτή τη συμπεριφορά. Δε μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις.   Κάναμε πολλά λάθη.

Ερώτηση: Τι λέει η συνέχεια;

Απάντηση: Παίζουμε εκτός έδρας με την Ελπίδα Αμπελοκήπων που είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου και μετά υποδεχόμαστε τον Αρχέλαο για να ολοκληρωθεί ο Α` γύρος του πρωταθλήματος.    Η Ελπίδα έχει μόνο μια ήττα μέσα στη Βύσσα. Είναι από τις πιο δυνατές ομάδες.  Είναι από τις 4 ομάδες που ξεχωρίζουν στη βαθμολογία.

Εμείς όλα θα τα δώσουμε πλέον στα πλέι άουτ. Εχουμε μιλήσει με τα κορίτσια και είπαμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική να κυνηγήσουμε τη σωτηρία και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στα πλέι άουτ όπου πάλι θα αντιμετωπίσουμε μέσα- έξω τα Γιαννιτσά και τον Αρχέλαο Κατερίνης.  Δεν είναι νωρίς να μιλάμε για τα πλέι άουτ. Είμαστε στους 2 βαθμούς και αυτός που μένει στην κατηγορία έχει 10 βαθμούς. Βάση της βαθμολογίας αλλά και της δυναμικότητας των ομάδων, πιστεύω ότι δε μπορούμε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Το θέμα είναι εκεί να είμαστε καλά, να έχουμε τη ψυχολογία και όλα μπορούν να γίνουν. Για μένα το πρωτάθλημα πλέον είναι κάτι το τυπικό από τη στιγμή που οι 4 τελευταίες στη βαθμολογία μπαίνουν με 1,2, 3, και 4 βαθμούς στα πλέι άουτ σ` ένα καινούριο πρωτάθλημα δε νομίζω ότι η διαφορά τους ενός πόντου είναι κάτι που σε καταδικάζει.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μετά από 5 αγώνες στην Α2 κατηγορία Γυναικών.
1. Ελπίς Αμπελοκήπων 12 (13-5)
2. Νέα Γενιά 11 (14-8)
3. Νίκη Αλεξανδρούπολης 10 (12-6)
4. Ναύαρχος Βότσης 10 (12-7)
5. AO N. Bύσσας 9 (11-9)
6. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 6 (7-10)
7. ΑΟ Καβάλας 2 (5-14)
8. Αρχέλαος 0 (0-15)

 

Διαβάστε επίσης