• 26 Απριλίου 2024,

Δημήτρης Σίτσας: « Η Καβάλα πρέπει να είναι πολύ ψηλά, όχι εδώ»

 Δημήτρης Σίτσας: « Η Καβάλα πρέπει να είναι πολύ ψηλά,  όχι εδώ»

Δηλώσεις για το παιχνίδι της Κυριακής του Αετού στην Καβάλα με τον ΑΟΚ, έκανε ο προπονητής Δημήτρης Σίτσας στην Αθλητική Πρωινή.

Τόνισε ότι θα βρεθούν αντιμέτωπες δυο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος ενώ ακόμη επισήμανε ότι ο ΑΟΚ πρέπει να αγωνίζεται βάση ιστορίας σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Τι μπορούμε να πούμε για το ματς της Κυριακής;

Απάντηση: Χαλαρά και ελεύθερα. Θα γίνει ένα ελεύθερο παιχνίδι. Πλέον είναι δύσκολο μια από τις δυο ομάδες να διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Θα παίξουμε ελεύθερα. Κάθε ομάδα βέβαια ενδιαφέρεται για το γόητρο και την υστεροφημία της. Δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.  Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο και ο καλύτερος θα κερδίσει.

Ερώτηση: Και οι δυο ομάδες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Απάντηση: Ναι σίγουρα.  Αυτό είναι καλό. Οι δυο ομάδες προέρχονται από καλές εμφανίσεις.  Η Καβάλα μετά το δικό μας παιχνίδι έκανε ένα καλό σερί. Εμείς το ίδιο εκτός από το ματς με το Παραλίμνιο, που μας… σφάξανε.

Η Καβάλα έχει τον πρώτο λόγο γιατί είναι η… Καβάλα. Είναι ο κόσμος, είναι η ομάδα που τελευταία είναι πολύ φορμαρισμένη.  Πρέπει να αρχίσει να βλέπει και την επόμενη χρονιά με πιο καλό μάτι και επιτέλους να ανέβει.

Ερώτηση: Εχει επιστροφές ο Αετός στη βασική ενδεκάδα; 

Απάντηση:  Οι επιστροφές έχουν κάνουν με τους δυο τιμωρημένους που εξέτισαν τις ποινές τους. Αυτοί είναι ο Δουμάνης και ο Κωνσταντινίδης.

Ερώτηση: Θεωρείς ότι ο ΑΟΚ και Αετός από εδώ και πέρα θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στη μάχη της παραμονής;

Απάντηση: Νομίζω ότι σχεδόν έχουν τελειώσει τα παιχνίδια που θα παίξουν ρόλο. Εμείς  πιστεύω ότι με τα ματς που έχουμε δύσκολα θα παίξουμε ρόλο για τη μάχη της παραμονής. Όταν είναι στη σειρά να παίξουμε με Προσκυνητές και Διδυμότειχο, ίσως να έχουν κριθεί πολλά.

Παίζουμε τελευταία αγωνιστική με το Νέστο αλλά πιστεύω ότι η ομάδα της Χρυσούπολης δε θα εμπλακεί σε σενάρια παραμονής. Ισως παιχθεί  κάποια θέση ανάμεσα στον Ξηροπόταμο και στον Ορφέα Ξάνθης.  Δεν έχουμε κάποιο παιχνίδι με αυτές τις δύο ομάδες.  Ο Νέστος πιστεύω ότι δε θα κινδυνέψει.

Ερώτηση:  Να έρθει ο κόσμος την Κυριακή να παρακολουθήσει το ματς.

Απάντηση: Βεβαίως.  Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες φορμαρισμένες με πολύ καλά αποτελέσματα.

Να έρθει ο Καβαλιώτικος κόσμος και να στηρίξει το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.

Δε γίνεται η Καβάλα να είναι στη Γ` Εθνική και να έρχεται αντιμέτωπη με τον Αετό από το Οφρύνιο. Δεν υπάρχει αυτό το θέμα. Μπορεί ο Αετός να είναι στη Γ` Εθνική αλλά η Καβάλα πρέπει να είναι πολύ ψηλά, όχι εδώ και να παίζει με μας.

 

 

Διαβάστε επίσης