• 25 Απριλίου 2024,

Δημήτρης Σίτσας: « Κοιτάζουμε τα δυο ματς Κυπέλλου με τον Βύρωνα και μετά τον ΑΟΚ»

 Δημήτρης Σίτσας: « Κοιτάζουμε τα δυο ματς Κυπέλλου με τον Βύρωνα και μετά τον ΑΟΚ»

Για το παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης, για το ματς Κυπέλλου με τον Βύρωνα αλλά και για το ματς πρωταθλήματος με τον ΑΟΚ, μίλησε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου Δημήτρης Σίτσας.

Ερώτηση:  Με την Ασπίδα Ξάνθης δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο ο Αετός;

Απάντηση: Κοιτάξτε είναι πολύ δύσκολο μετά από μια πορεία που έχει φτάσει στο στόχο της να βρούμε κάποιο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές, να βρούνε το κίνητρο και να προσπαθήσουνε παραπάνω.  Πρέπει να τους βρούμε έξτρα κίνητρο. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος λόγος συν το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.  Δεν μπορούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο ενώ κάναμε και κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.  Αφήσαμε κάποιους παίκτες στον πάγκο όπως ο Καραγιαννίδης, ο Παυλίδης ενώ ο Δουμάνης έπαιξε λίγο.  Νομίζω ότι είναι παιχνίδια όπου τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στην ομάδα. Αν δεν τα καταφέρνουνε δεν κερδίζουμε κιόλας και είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας την επόμενη χρονιά.   Συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Τετάρτης και τίποτα παραπάνω.    Δεν είχαμε την εμφάνιση που είχαμε στο Καλαμπάκι όπου ήμασταν τραγικοί. Στο Α` μέρος ήμασταν πολύ νωχελικοί ενώ στο Β` μέρος πιέσαμε πάρα πολύ την Ασπίδα αλλά ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο ενώ είχαμε κάποιες ευκαιρίες και ένα ακυρωθέν γκολ.  Στο β` μέρος είχαμε τα ηνία του αγώνα.  Μας πείραξε η εμφάνιση των παιδιών που ήρθαν από τον πάγκο. Πρέπει να αποδεικνύουν ότι   αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.

Ερώτηση: Πόσο υπολογίζει τον Βύρωνα ο Αετός Οφρυνίου ενώ υπάρχει διαφορά μιας κατηγορίας;

Απάντηση:  Ο Βύρωνας είναι στην πρώτη θέση στην Α` κατηγορία και δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις κατηγορίες.  Αποδεικνύει ο Βύρωνας ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εχει παίκτες έμπειρους και η ομάδα είναι ένα μείγμα και με νεαρούς παίκτες. Πρέπει να τους υπολογίζουμε.  Εμείς  προερχόμαστε από ένα ντεφορμάρισμα τριών αγωνιστικών και πρέπει να ανταπεξέλθουμε.   Τον έχουμε μελετήσει τον Βύρωνα και τον σεβόμαστε σαν αντίπαλο.

Ερώτηση:  Μετά τη διακοπή ο Αετός παίζει ένα ματς ντέρμπι με τον ΑΟΚ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης είπε ότι ο ΑΟΚ θα παίξει σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.   

Απάντηση:  Ο Παύλος ξέρει. Είναι φίλος.  Η εκτίμηση είναι αμοιβαία προς το πρόσωπο του. Για μας προέχουν αυτή τη στιγμή τα δυο ματς Κυπέλλου με τον Βύρωνα.   Υπάρχουν διαφορετικοί στόχοι.  Η Καβάλα έχει άλλο στόχο και εμείς έχουμε άλλο στόχο. Δεν παύει όμως να πιστεύουμε ότι η ομάδα μας πρέπει να καταθέτει σε τέτοια ματς όπως είναι αυτό με την Καβάλα τα   διαπιστευτήρια της ότι δικαίως βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Διαβάστε επίσης