• 28 Μαρτίου 2024,

Δημήτρης Σίτσας: « Ματς αποδείξεων για μας την Τετάρτη»

 Δημήτρης Σίτσας: « Ματς αποδείξεων για μας την Τετάρτη»

Ο Δημήτρης Σίτσας έκανε δηλώσεις στους 93,7 για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου αλλά και γι` αυτό που έρχεται την Τετάρτη και αποτελεί το ντέρμπι της εξ αναβολής αγωνιστικής με το Νέστο Χρυσούπολης που απ` ότι φαίνεται θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φώτη Δουμάνη που τραυματίστηκε στο ματς που πέρασε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Μετά το πρώτο γκολ ήρθε εύκολα η νίκη με ΠΑΟ Κοσμίου;

Απάντηση: Υπήρχε δυσκολία μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ αλλά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και είχαμε δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Σε αυτό φταίει και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος. Αυτό μας εμπόδισε στα τελειώματα ενώ παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όταν μπήκε το γκολ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση, το πάθος και τη θέληση που είχαν τα παιδιά μέσα σ` ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά προσπαθήσανε να παίξουνε ποδόσφαιρο και όχι μόνο να πάνε στη δύναμη σε γήπεδο που ήταν πολύ βαρύ.

Ερώτηση: Υπάρχει και δικαίωση για την επιλογή του Μουδούρογλου που δίνει πολλές λύσεις τελευταία;

Απάντηση: Νομίζω ότι είναι μια μεταγραφή που μας βοηθάει πάρα πολύ και ήδη έχει ξεχρεώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το τίμημα των χρημάτων. Είναι ένας παίκτης που μας δίνει πάρα πολλά στο παιχνίδι μας.

Ερώτηση: Με Δουμάνη- Μουδούρογλου έχει ο Αετός το καλύτερο δίδυμα στα πλάγια στον 1ο όμιλο;

Απάντηση: Νομίζω ναι. Αν δούμε τους παίκτες των ομάδων ακόμα και αυτών που βρίσκονται στην κορυφή, δύσκολα θα βρεις τέτοιο δίδυμο. Πιστεύω και σε μεγαλύτερη κατηγορία αρκετές ομάδες δεν έχουν τέτοιους πλάγιους.

Ερώτηση: Για το ματς της Τετάρτης δεν υπολογίζεται ο Δουμάνης;

Απάντηση: Μάλλον θα παίξουμε χωρίς τον Δουμάνη.  Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί. Βέβαια θα δούμε και τις ιατρικές εξετάσεις που θα κάνει αλλά πολύ δύσκολα θα τον έχουμε κοντά μας την Τετάρτη.  Είναι δύσκολο ματς και ένα ματς αποδείξεων αν όντως εμείς με την πορεία που έχουμε και τη δυναμική μας μπορούμε να χτυπήσουμε μια από τις δυο θέσεις.

Ερώτηση: Είναι πρόκληση το αήττητο του Νέστου;

Απάντηση: Το δικό μας το μετερίζι είναι να κερδίσουμε.  Αν σπάσει το αήττητο του Νέστου καλώς να σπάσει. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι με όλα τα προβλήματα που θα έχουμε και συν τον κακό αγωνιστικό χώρο. Ο αγωνιστικός χώρος σίγουρα δε θα βελτιωθεί κατά πολύ μέχρι την Τετάρτη.

Δε θα μπορέσουμε να παίξουμε και οι δυο ομάδες καλό ποδόσφαιρο.

 

Διαβάστε επίσης