• 17 Μαΐου 2024,

Δημήτρης Σίτσας: «Μέχρι σήμερα το βράδυ κρίνεται το ενδιαφέρον μας για τον ΑΟΚ»

 Δημήτρης Σίτσας: «Μέχρι σήμερα το βράδυ κρίνεται το ενδιαφέρον μας για τον ΑΟΚ»

Πριν από λίγο η Αθλητική Πρωινή επικοινώνησε με το Δημήτρη Σίτσα ο οποίος εκπροσωπεί τους  επιχειρηματίες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να εμπλακούν στα διοικητικά του ΑΟΚ.

Ο πρώην προπονητής του Αετού Οφρυνίου τόνισε ότι μέχρι σήμερα το βράδυ θα κριθούν όλα και από τις δυο πλευρές.

Αναλυτικά είπε στην Αθλητική Πρωινή:

«Η πρώτη μας συνάντηση έγινε με τους κ.κ Αντωνίου, Δεληκάρη, Κατσαμακίδη την προηγούμενη Τρίτη. Το ενδιαφέρον μας είναι υπαρκτό από την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Μας είπανε κάποια πράγματα και εμείς κάναμε μια αντιπρόταση.

Εμείς από την πλευρά μας μέχρι το βράδυ θα περιμένουμε να μας πούνε οι κύριοι της ΠΑΕ αν θα προχωρήσουμε. Θα κριθεί και από τις δυο πλευρές.

Οι μέρες περνάνε, πρέπει να κάνουμε μεταγραφές κτλ. Στην Ελλάδα ο ένας από αυτούς έχει τη μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρία στη Χαλκιδική που κάνει τα ξενοδοχεία. Είμαστε επίσης συνεταίροι στη «ΓΔΑΠ» που ήδη έχουμε προχωρήσει σε συνεργασίες με ομάδες και κάνουμε τώρα εγκαταστάσεις στα Κύργια Δράμας. 

Όλα ελέγχονται όταν πας να «αγοράσεις» μια ομάδα. Όταν μπεις σε αυτή τη διαδικασία όλα περνάνε από έλεγχο. Έχω βάλει το όνομα μου μπροστά και την επιχείρηση μου τη «ΓΔΑΠ». Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Δεν είναι κάτι παράνομο. Όλα τα χρήματα που θέλουμε να δώσουμε φαίνονται μέσα από τις τράπεζες. Όλα τα χρήματα είναι με κόπους και ιδρώτα.

Είμαστε εγώ μπροστά εγώ και η εταιρία μου. Εχουμε ήδη κάνει πολλά έργα. Στα Κύργια είναι ένα μεγάλο έργο. Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να υπάρχει μια τελική απάντηση και από τις δυο πλευρές. Συμφωνούμε ή δε συμφωνούμε. Επαναλαμβάνω και από τις δυο πλευρές».

Διαβάστε επίσης