Δημήτρης Σίτσας: « Ο Αετός γράφει ιστορία για το χωριό του»

 Δημήτρης Σίτσας: « Ο Αετός γράφει ιστορία για το χωριό του»

O  Δημήτρης Σίτσας μιλώντας στους 93, 7 πρώτα απ` όλα εκθείασε τους παίκτες του για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι τώρα και έχουν οδηγήσει τον Αετό σε μια απίστευτη πορεία. Επίσης τόνισε ότι ο Αετός θα πάει και στο Παραλίμνιο για να κερδίσει.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ποιος να το πίστευε ότι θα φτάναμε τέτοια εποχή και ο Αετός θα έπαιζε ντέρμπι πρωτιάς  την Κυριακή με το Παραλίμνιο;

Απάντηση: Κανείς δεν το πίστευε αλλά τα παιδιά που είναι στην ομάδα το πιστεύανε και το πιστεύουν. Γι` αυτό φτάσαμε εδώ πέρα. Είναι μια πορεία που σίγουρα είναι δύσκολο να την ξανακάνουμε όσον αφορά την ομάδα μας.  Νομίζω ότι όμως αυτά το αξίζουν και με το παραπάνω παρά τις αντιξοότητες από την αρχή του πρωταθλήματος όπου υπήρχε πολύ αρνητική ψυχολογία.  Βρήκανε το σθένος αυτά τα παιδιά, το κουράγιο και με αυτοπεποίθηση έφτασαν την ομάδα εδώ που είναι. Με τον Αρη Αβάτου παίξαμε με 4 απουσίες βασικότατων παικτών αλλά τελικά πάλι τα παιδιά τα καταφέρανε.

Ερώτηση: Ηταν τελικά μια δύσκολη νίκη επί του Αρη Αβάτου.

Απάντηση: Νομίζω ότι ήταν καθαρά ένας επιθετικός μονόλογος δικός μας. Στην αρχή ήμασταν λίγο πιο μπουκωμένοι γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία έκανε άμυνα πολύ καλά οργανωμένη. Με 10 παίκτες σχεδόν κάτω από το κέντρο ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα. Είχαμε δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που δεν τις αξιοποιήσαμε.  Στο β` μέρος αλλάξαμε την τακτική μας, παίζοντας με δυο φορ ψηλά και νομίζω ότι χάσαμε ευκαιρίες που δε χάνονται.

Αλλά ο θεός δεν μας αδίκησε και συν το πάθος των παιδιών μέχρι το τέλος μας δώσανε τους 3 βαθμούς.

Ερώτηση: Τώρα κοιτάζει στα μάτια και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο ΑΟΚ;

Απάντηση: Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας πως θα είμαστε έτοιμοι. Πλέον με διαφορετικό προσανατολισμό κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εχουμε πει ότι μέσα στην εβδομάδα θα συζητήσουμε με τα παιδιά  αν μπορούμε και θέλουμε να αλλάξουμε στόχο. Ο πρωταρχικός στόχος που ήταν η παραμονή σχεδόν έχει επιτευχθεί. Όπως και να έχει αυτά τα παιδιά αξίζουνε το καλύτερο. Θα πάμε στο Παραλίμνιο με όλη μας τη δύναμη να κερδίσουμε το παιχνίδι.  Δεν πάμε για τίποτα άλλο.

Ερώτηση: Σίγουρα τους αρέσει τα παιδιά αυτό που γίνεται, δεν είναι λίγο ένα μικρό χωριό που συμμετέχει για πρώτη φορά στη Γ` Εθνική να βρίσκεται τόσο  ψηλά στη βαθμολογία.

Απάντηση: Γι` αυτό και λέμε ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα από εδώ και πέρα στην τύχη. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε στο Παραλίμνιο. Ότι καλύτερο κάνουμε από εδώ και πέρα γράφει ιστορία για το χωριό μας.

Γράφει ιστορία και για το βιογραφικό των παιδιών που έχουν κάποιες προσδοκίες για το μέλλον.   Θέλουν να παίξουν ψηλότερα, θέλουν να είναι  ανταγωνιστικοί  και την επόμενη χρονιά. Επίσης παίζουν και για την υστεροφημία τους.

 

 

Διαβάστε επίσης