• 4 Μαΐου 2024,

Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Καβάλα και Ελπίδα Σκουτάρεως ίσως να δικαιούταν παραπάνω την άνοδο»

 Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Καβάλα και Ελπίδα Σκουτάρεως ίσως να δικαιούταν παραπάνω την άνοδο»

Δηλώσεις για την ήττα της ομάδας του από την Ελπίδα Σκουτάρεως έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Ορφανού Δημήτρης Σίτσας.  Παράλληλα γύρισε λίγες μέρες πίσω και αναφέρθηκε στο παιχνίδια της ομάδας του με το Παραλίμνιο και τον  ΑΟΚ. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Τι έφταιξε και ο Αετός γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα και μάλιστα με βαρύ σκορ; Επεσε το κάστρο του Οφρυνίου.

Απάντηση: Ηταν ένα ανοιχτό παιχνίδι με δυο ομάδες που κατά τα φαινόμενα δεν έχουν άγχος βαθμολογικό.  Ούτε άγχος να κυνηγήσουν την πρωτιά, ούτε άγχος για την παραμονή. Χρησιμοποιήσαμε κάποια παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, παράλληλα με τις σημαντικές απουσίες που είχαμε του Ελέζι, του Κάπατζη αλλά και του Μαυρίδη. Δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν νέα παιδιά που θέλανε να δείξουν τον προπονητή ότι αξίζουν να παίζουν από εδώ και πέρα βασικοί.

Δεν τα καταφέρανε, ένα είναι αυτό.  Γενικά το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με πολλές φάσεις.  Νομίζω ότι το Σκούταρι αν έπαιζε παιχνίδι για να ανέβει κατηγορία δεν θα έπαιζε τόσο πολύ παθιασμένα όπως έπαιξε με μας. Είχανε πολύ πάθος. Μάλλον ήθελαν κάτι να δείξουν και στο νέο προπονητή.  Κάθε αλλαγή προπονητή φέρνει θετικά αποτελέσματα. Εμείς πιο χάλια απόδοση δε μπορούσαμε να πιάσουμε.

Στα παιδιά μετά από Γολγοθά παιχνιδιών όπου οι περισσότεροι πήραν 90λεπτα, είναι φυσικά να επέλθει η κόπωση. Είναι φυσιολογικό να έρθει η κούραση αλλά και μια κοιλιά της ομάδας. Στην περίοδο των Χριστουγέννων δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και ήταν φυσικό κάπου να έρθει η κοιλιά.   Επίσης όλη την προηγούμενη εβδομάδα δεν προετοιμαστήκαμε όπως θα έπρεπε στο θέμα των προπονήσεων ενώ έβγαλε και ένα πρόβλημα ο Σαλπιγγίδης.

Είναι μια ήττα που σίγουρα μπορεί να έρθει από μια ομάδα που για μένα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία.   Ισως η Ελπίδα να δικαιούταν κάτι παραπάνω, όπως επίσης και η Καβάλα. Αυτές οι δυο ομάδες ίσως να δικαιούταν την άνοδο περισσότερο από το Παραλίμνι με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Μας δημιουργήσανε πολλά περισσότερα προβλήματα από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Εχουμε δυο ήττες από το Σκούταρι μέσα στο πρωτάθλημα ενώ αν και κερδίσαμε δυο φορές την Καβάλα σίγουρα μας δυσκόλεψε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Στο Παραλίμνιο είχαμε 6-7 φάσεις και με παίκτη λιγότερο. Με 10 παίκτες παίζαμε στο Παραλίμνιο φουλ επίθεση.  Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη πάρα πολύ.

Απλά να πω στους φιλάθλους της Καβάλας και νομίζω ότι το μαρτυράει και το βίντεο, μέσα στο Παραλίμνιο δεν πήγαμε να χάσουμε αλλά κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας.  Είχαμε μεγάλο πάθος να κερδίσουμε το παιχνίδι στο Παραλίμνιο όπως επίσης και την Καβάλα.  Ετσι έχουμε μάθει.

Είχαμε και εχθρική διαιτησία στο Παραλίμνιο ενώ δεν μιλάμε για ισοπαλία, το δίκαιο ήταν να κερδίσουμε.  Θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους της Καβάλας  ότι αν ένας που ήθελε παραπάνω τη νίκη μέσα στο Παραλίμνιο αυτός  ήμουν εγώ. Αυτά τα αναφέρω επειδή άκουσα πολλά από τους φιλάθλους της Καβάλας για το πώς παίξαμε με τον πρωτοπόρο.

 

Διαβάστε επίσης