• 23 Απριλίου 2024,

Δήμος Καβάλας : Ορκωμοσία νέων υπαλλήλων

 Δήμος Καβάλας : Ορκωμοσία νέων υπαλλήλων

Ορκίστηκαν την Τρίτη8 Οκτωβρίου 2019 ενώπιον του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, οι 85 νέοι δημοτικοί υπάλληλοι που ανήκουν στην κατηγορία των επιτυχόντων της Προκήρυξης 3Κ/2018, για τις 8.166 μόνιμες θέσεις εργασίας σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων.

Ο δήμαρχος Καβάλας, στη σύντομη τοποθέτηση του, αφού καλωσόρισε το νέο προσωπικό του δήμου, τόνισε με έμφαση ότι η δουλειά που του έχει ανατεθεί είναι πολύ σοβαρή και πως από τις επιδόσεις του εξαρτάται το αν θα είναι καθαρές όλες οι γειτονιές τόσο στην πόλη της Καβάλας, όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα. «Δεν θέλω να αισθάνεστε μειονεκτικά. Σας θεωρώ συνεργάτες μου, όπως τους αντιδημάρχους» υπογράμμισε ο κ. Μουριάδης και πρόσθεσε «θα είμαι δίκαιος απέναντι σε όλους, αλλά και αυστηρός αν χρειαστεί για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους συνδημότες μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας πληρώνει ο ελληνικός λαός, οι πολίτες της Καβάλας πιο συγκεκριμένα, και αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι μας. Και εσείς και εγώ».

Παίρνοντας το λόγο ο Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής, Κυριάκος Σταυρίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα τηρηθούν κατά γράμμα όλα όσα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους νέους υπαλλήλους του δήμου κατά τη διάρκεια της πρώτης επαφής τους και άφησε να φανεί πως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στήριξης της προσπάθειας τους να προσαρμοστούν στα νέα τους καθήκοντα.

Μιλώντας στους νέους συναδέλφους του ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προσωπικού και Οικονομικών, Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου, είπε πως σύντομα θα προμηθευτούν τα ατομικά μέσα προστασίας και θα βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση για να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους, ενώ ο προϊστάμενος του τομέα καθαριότητας του δήμου Καβάλας, Δαμιανός Κλειτσιώτης, έκανε γνωστό ότι μετά την παρέλευση πολλών μηνών όχι μόνο θα δουλέψουν κανονικά όλες οι βάρδιες αποκομιδής απορριμμάτων, αλλά θα ενταχθεί στο ημερήσιο πρόγραμμα και το νυχτερινό δρομολόγιο.

Διαβάστε επίσης