• 25 Μαΐου 2022,

Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας: Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ζωγραφικής καλύτερης Χριστουγεννιάτικης κάρτας (φωτογραφίες)

 Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας: Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ζωγραφικής καλύτερης Χριστουγεννιάτικης κάρτας (φωτογραφίες)

Έστω και μετά τις γιορτές ευχαριστούμε εγκάρδια τους 40 μικρούς μας φίλους για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό ζωγραφικής καλύτερης Χριστουγεννιάτικης κάρτας.

Είναι η ολοκλήρωση μιας κοινής προσπάθειας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  και της Θρακικής Εστίας Καβάλας. Το απόγευμα της Τρίτης η επιτροπή αξιολόγησης αποτελούμενη από τον ζωγράφο Λόη Ανθάκη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού Απόστολο Μουμτσάκη και το μέλος του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Καβάλας Παρασκευή Μουριάδου είδαν όλες τις χειροτεχνίες των παιδιών και επέλεξαν με θετική δυσκολία ως τις καλύτερες  δημιουργίες των:

  • 1ο βραβείο: Μάγδα Μεγγίδου, 10 ετών.
  • 2ο βραβείο: Άννα Μερτζανίδου, 6 ετών.
  • 3ο βραβείο: Αριάδνη Γιαγκούδη, 12 ετών.

 

Στις τρεις πρώτες καλύτερες κάρτες θα απονεμηθεί από μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ από το βιβλιοπωλείο Μερτζιανίδη. Τα βραβεία των παιδιών θα παραδοθούν την Τρίτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην παιδική γωνιά ( 3ος όροφος) της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

 

πηγή: Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας

Διαβάστε επίσης