• 25 Απριλίου 2024,

Διονύσης Καπινιάρης: « Ευχαριστούμε τον κόσμο, το πιο δύσκολο παιχνίδι στο Αγρίνιο»

 Διονύσης Καπινιάρης: «  Ευχαριστούμε τον κόσμο,  το πιο δύσκολο παιχνίδι στο Αγρίνιο»

Στο proininews μίλησε ο καλαθοσφαιριστής της  Ένωσης Διονύσης Καπινιάρης για το παιχνίδι που πέρασε με την Ελίμεια Κοζάνης αλλά και για την κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β` Εθνικής.   Τόνισε ότι πριν πάει το Καβαλιώτικο συγκρότημα στις Σέρρες τελευταία αγωνιστική μπορεί κάνοντας νίκες να έχει εξασφαλίσει την άνοδο.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πως ήταν το ματς με την Ελίμεια Κοζάνης;

Απάντηση: Ηταν ένα παιχνίδι δύσκολο γιατί προερχόμασταν από ήττα μέσα στο Πευκοχώρι.  Έπρεπε να αντιδράσουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν κακοί αμυντικά.  Ωστόσο ανακάμψαμε και αυτό που μας ενδιέφερε είναι να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνος το οποίο ήρθε, χωρίς καλή εμφάνιση.

Ερώτηση: Ισχύει τελικά αυτό που είπε ο προπονητής σας, ότι η ήττα στο Πευκοχώρι σας επηρέασε ψυχολογικά;

Απάντηση: Σίγουρα μας επηρέασε στη ψυχολογία η ήττα στο Πευκοχώρι.  Προερχόμασταν από μια ήττα όπου γνωρίζαμε ότι αν είχαμε κερδίσει μέσα στο Πευκοχώρι θα τελείωνε το πρωτάθλημα σε πολύ μεγάλο ποσοστό.   Χάσαμε και μας επηρέασε πάρα πολύ. Είχαμε σχεδόν δυο μήνες να χάσουμε και μάλιστα αυτό ήρθε με κακή εμφάνιση.   Δουλέψαμε καλά όλη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά το είχαμε στο μυαλό μας.

Το συνεχίσαμε και δεν κάναμε καλή εμφάνιση με την Ελίμεια. Τώρα όμως πρέπει να αντιδράσουμε, να βρούμε τον ευατό μας και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις.

Ερώτηση: Ποιο είναι το πιο δύσκολο ταξίδι για την Ενωση μέχρι να φτάσει το τέλος του πρωταθλήματος;

Απάντηση: Σίγουρα έχουμε αν βατό πρόγραμμα μέχρι το Πάσχα.  Παίζουμε με ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Το πρώτο παιχνίδι μετά το Πάσχα είναι εντός έδρας με την Ασπίδα Ξάνθης που θεωρητικά είναι βατό ματς για μας. Μετά όμως αρχίζει μια πεντάδα αγώνων, που είναι όλα δύσκολα παιχνίδια. Αρχής γενομένης με το παιχνίδι μέσα στο Αγρίνιο. Είναι μια δύσκολη έδρα.  Είναι μια ομάδα που μετά την αλλαγή προπονητή έχει παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο προς το καλύτερο.  Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια.  Θεωρώ ότι αν έχουμε φτάσει με νίκες 2-3 αγωνιστικές πριν από τέλος, θα έχουμε βγει από τότε και πριν πάμε στις Σέρρες.

Ερώτηση: Σκληρό πρωτάθλημα η Β` Εθνική, διαφέρει πολύ με την Α2.

Απάντηση: Υπάρχουν διαφορές μεγάλες. Υπάρχουν πολύ καλές έδρες στη Β` Εθνική.  Είναι πολύ σκληρές ομάδες, παίζουν σκληρό μπάσκετ. Στην Α2 είναι περισσότερο τακτικό το πρωτάθλημα. Δίνεται βάρος στην τακτική.

Ερώτηση: Ο κόσμος πάντως παρά τις αντίθετες προβλέψεις έρχεται και σας βοηθάει σε μεγάλο βαθμό.

Απάντηση: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε πολύ για το πώς αντιμετωπίζει την ομάδα και την αγάπη που δείχνει.  Ολοι θυμόμαστε το παιχνίδι με τους Ικάρους Σερρών που όλοι μας λέγανε ότι η ατμόσφαιρα θύμιζε Α1.

Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.  Ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και να χαίρεται. Να μένει ευχαριστημένος.

Ερώτηση: Ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας;

Απάντηση:  Εμείς θα κάνουμε από την πλευρά μας ότι είναι δυνατό για να επανέλθει η ομάδα στην Α2. Ευελπιστούμε μια αγωνιστική πριν το τέλος στο ματς εντός έδρας με τον Ερμή Λαγκαδά να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο και το πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Ποια έχει τις περισσότερες πιθανότητες Χαρίλαος Τρικούπης η Ίκαροι Σερρών εκτός από την Ενωση;

Απάντηση: Κοιτάξτε εμείς πληρώνουμε τις δυο πρώτες αγωνιστικές όπου είχαμε ισάριθμες ήττες. Βέβαια αυτό τελικά ίσως να μας έκανε και καλό.

Σίγουρα ο Χαρίλαος Τρικούπης έχει πολύ δυνατή έδρα. Αυτό είναι το ατού του. Από την άλλη δεν μπορούμε να βγάλουμε έξω από το παιχνίδι και το Πευκοχώρι που μας κέρδισε πρόσφατα και έχει εύκολο πρόγραμμα.  Με τους Ικάρους έχω παίξει στην Α2 και σαφώς είναι μια ομάδα με παράδοση.

Ερώτηση: Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα πόσο βοηθάει;

Απάντηση:   Αυτό οφείλεται πάρα πολύ στον προπονητή.  Το καλοκαίρι επέλεξε να πάρει πολύ καλούς χαρακτήρες, πολύ καλά παιδιά. Ολοι μαζί έχουμε ταιριάξει. Κάνουμε πολύ παρέα και έξω από το γήπεδο. Σε αυτό οφείλεται και η καλή πορεία της ομάδας.  Εχουμε βρει χημεία.  Είναι πολύ καλή η χημεία στην ομάδα.

Ερώτηση: Τελευταία και σκόρερ.

Απάντηση:  Εντάξει δεν το επιδιώκω αυτό. Εχει τύχει στα τελευταία παιχνίδια να βγω μπροστά στο σκοράρισμα.  Δεν με  ενδιαφέρει αυτό. Κοιτάζω να βοηθάω την ομάδα σε κάθε τομέα, είτε στα ριμπάουντ, είτε στις ασίστ.

Η ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες που μπορούνε να βοηθήσουνε σε όλους τους τομείς.

Τ. Π

Διαβάστε επίσης