• 14 Μαΐου 2024,

Διορθώνουν προβλήματα των πεζοδρομίων

 Διορθώνουν προβλήματα των πεζοδρομίων

Για δεύτερη ημέρα χθες οι δημοτικοί υπάλληλοι κατ’ εντολή της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Καβάλας δούλεψαν σε πεζοδρόμια στη δυτική πλευρά της πόλης, από την ακτή της Ραψάνης έως και την Καλαμίτσα. Διορθώνουν προβλήματα στα πεζοδρόμια, απομακρύνουν σωλήνες παλιών διαφημιστικών ή άλλων πινακίδων, όπως και οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο υπάρχει στα προαναφερόμενα πεζοδρόμια και είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στους πολίτες οι οποίοι βαδίζουν σ’ αυτά.

Η τεχνική υπηρεσία ανέλαβε τη συγκεκριμένη υπηρεσία που όσο μπορεί θα την εξαπλώσει σε ολόκληρη την πόλη, μετά και την καταδίκη στο Μονομελές Καβάλας του πρώην αντιδημάρχου τεχνικών Θόδωρου Μουριάδη. Ο κ. Μουριάδης είχε καταδικαστεί από το δικαστήριο όταν πολίτης τραυματίστηκε πέφτοντας σε πεζοδρόμιο αφού λίγο νωρίτερα είχε σκαλώσει σε σιδερένια προεξοχή παλιάς διαφημιστικής πινακίδας.

Ντόρος έγινε όχι μόνο για την καταδίκη του κ. Μουριάδη αλλά και για το περιστατικό με θύμα συμπολίτη, έτσι ο δήμος Καβάλας προσέχει περισσότερο οτιδήποτε μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο για τους δημότες, προκειμένου να προλάβει παρόμοια δυσάρεστα περιστατικά.

Διαβάστε επίσης