• 18 Μαΐου 2024,

Διόρθωσαν σπασμένη βάνα

 Διόρθωσαν σπασμένη βάνα

Συνεργείο υδραυλικών της ΔΕΥΑ Καβάλας εργάσθηκε χθες στη διασταύρωση των οδών Δοϊράνης και Ομονοίας, προκειμένου να διορθώσει μία ακόμη σοβαρή βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης, ν΄ αποκαταστήσει σπασμένη βάνα. Εξ αυτού του λόγου σημειώθηκε πολύωρη διακοπή νερού στο κέντρο, για την οποία η υπηρεσία είχε ενημερώσει από την προηγούμενη μέρα.

Εν τω μεταξύ εκεί όπου εργάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες ή και εβδομάδες εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ για παρόμοια περιστατικά, δεν έγινε ακόμη αποκατάσταση του οδοστρώματος αλλά και του πεζοδρομίου. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα στην περιοχή της οδού Ζαλόγγου, πλησίον του 6ου Λυκείου, αλλά και στην οδό Κομνηνών για τη διόρθωση βλάβης, προκλήθηκε βλάβη στο πεζοδρόμιο, αλλά και στην οδό.

Η ΔΕΥΑΚ υπόσχεται ότι θα επανέλθει στα σημεία για τα αποκαταστήσει με την πρώτη ευκαιρία. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες περιοίκων και πεζών. Ιδίως στην οδό Ζαλόγγου ένα μεγάλο μέρος του πεζοδρομίου είναι άνω – κάτω και δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πολίτες.

Διαβάστε επίσης