Δωρεά στους μαθητές του 11ου Δημοτικού και «πλούσια» δραστηριότητα συλλόγων

 Δωρεά στους μαθητές του 11ου Δημοτικού και «πλούσια» δραστηριότητα συλλόγων

*Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων 11ου Δημοτικού (Ποταμουδίων): «Ευχαριστούμε το mini market ΠΕΤΡΙΔΗΣ για την δωρεά ατομικών αντισηπτικών που έκανε στους μαθητές του σχολείου μας» (φωτογραφία).

*Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανοτόπου: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της παράστασης “Ένεκα Ζενέκα”, για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν . Όλους εσάς που με την παρουσία σας ζεστάνατε το κλίμα της βραδιάς , με το γέλιο σας . Επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη για την σημαντική του ενίσχυση,με το πρώτο κάλεσμα, όπως και τον αντιδήμαρχο Πιερέων Κώσταντινο Γάκη για την αμέριστη συμπαράσταση του, σε ο,τι του έχει ζητηθεί .Αλλά και όλους τους εθελοντές και βοηθούς μας για την υποστήριξη τους. Ελπίζουμε να σας έχουμε όλους σας στο πλάι μας στα επόμενα βήματα μας».

*Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σήμερα Δευτέρα 3/10 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα της χορευτικής μας χρονιάς στο γυμναστήριο του 2ου Δημοτικού σχολείου. Την Τρίτη 4/10 ξεκινούν τα μαθήματα των παιδικών τμημάτων στις 16.15μμ στο 2ο Δημοτικό σχολείο και την Τετάρτη στις 19.00 θα γίνει ο αγιασμός μας στο στέκι του συλλόγου μας στο Άλσος των Πεντακοσίων!Θα ακολουθήσει γλεντάκι για την έναρξη της χρονιάς! Σας περιμένουμε όλους».

*Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Καβάλας: «Στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου η Ελληνική Ομάδας Διάσωσης παράρτημα Ν. Καβάλας κάλυψε σε θέματα πρώτων βοηθειών και διάσωσης,το 5ό πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross και το 8ό Βαλκανικό πρωτάθλημα motocross το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Κρηνίδων Καβάλας με πάνω από 184 αθλητές να συμμετέχουν σ’ αυτό».

*Σύλλογος Δυτικομακεδόνων Καβάλας: Η νέα χρονιά ξεκινά με τις παρακάτω δραστηριότητες του συλλόγου στο κτίριο του Πυθαγόρα. ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Δευτέρα 19:00′ – 22:00′ Πέμπτη 19:00′ – 22:00′ ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Δευτέρα 17:00′ – 19:00′ Πέμπτη 17:30′ – 19:00′ Δασκάλα: Λία Καραμανλή. Πληροφορίες: Χατζηπαπά Αφροδίτη τηλ. 6932072029. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. Τετάρτη 20:00′ – 21:00′ Χοροδιδάσκαλος: Φωτογράφος Δημήτρης. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ Σάββατο 12:00′ – 13:30′. Δασκάλα Μουσικής: Καρακούση Δέσποινα. Πληροφορίες: Καρακούση Δέσποινα τηλ. 6949277589

Χατζηπαπά Αφροδίτη τηλ. 6932072029

* Ο Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας ανακοινώνει ότι προχωρά στη διαδικασία για την έκδοση του τέταρτου τεύχους του περιοδικού “ νέο Υπόστεγο”. Για όσους/ες ενδιαφέρονται να στείλουν προς δημοσίευση λογοτεχνικά κείμενα ενημερώνουμε ότι οι θεματικές ορίζονται ως εξής: -1η θεματική : Γυναίκα. Δια μέσου των αιώνων με πολλούς αγώνες οι γυναίκες παγίωσαν τη θέση τους στην κοινωνία, στον εργασιακό τομέα, στον πολιτικό στίβο και στην οικογένεια. Σήμερα, χωρίς φυσικά να υποβαθμίζεται ο ρόλος τους σ΄ αυτήν, πρωταγωνιστούν δραστηριοποιούμενες σε καθήκοντα πρώτης γραμμής. Η πρόταση αφορά κείμενα πεζά ή ποιητικά , δοκίμια και άρθρα που θα αναφέρονται στην πρώτη θεματική στον άξονα Γυναίκα και εξουσία, Γυναίκα μητέρα, Γυναίκα και εργασία, Γυναίκα και επιστήμη, Γυναίκα και ζωή. Τα κείμενα (ποιητικά ή πεζά) δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 600 λέξεις. Μπορούν να συνοδεύονται και από (αυθεντικό κατά προτίμηση) φωτογραφικό υλικό.-2η θεματική: Ελεύθερη. Λογοτεχνικά κείμενα οποιασδήποτε θεματικής, επιστημονικές μελέτες, δοκίμια, φωτογραφίες, έργα τέχνης (φωτογραφίες τους με συγκεκριμένες προδιαγραφές). Προσοχή: -Κάθε συμμετοχή να συνοδεύεται από ένα σύντομο βιογραφικό του γράφοντος μερικών σειρών μόνο. Απαραίτητη προϋπόθεση τα κείμενα να μην έχουν ήδη δημοσιευθεί. Οι προς δημοσίευση φωτογραφίες να είναι υψηλής ανάλυσης.Η αποστολή θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του περιοδικού ypostego.2020@gmail.com μέχρι 30/01/2023 (στο θέμα παρακαλούμε πολύ να αναγράφεται : κείμενο συμμετοχής στο 4ο τεύχος- θεματική : Γυναίκα / ελεύθερη).Η Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού θα αποφασίζει για τη δημοσίευση ή μη των κειμένων και οι επιμελητές της έκδοσης θα προσαρμόζουν τη μορφή τους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του περιοδικού.

*Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων: «Αναφορικά με τα σεμινάρια Υγιεινής, σχετική ανακοίνωση έχει κάνει ο Σύλλογος, σας ενημερώνουμε πως αυτά τα σεμινάρια είναι υποχρεωτικά για όσους έχουν καταστήματα εστίασης καθώς και για τους υπαλλήλους. Επιδίωξη του εμπορικού συλλόγου είναι να υπάρξουν τουλάχιστον δέκα συμμετοχές ώστε τα σεμινάρια να πραγματοποιηθούν στις Κρηνιδες. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο μέλος του συλλόγου Ιωάννη Κούτρα και στο τηλέφωνο 6932526096. Τις συμμετοχές μπορείτε να τις δηλώσετε είτε στην σελίδα του συλλόγου ή με προσωπικό μήνυμα».

*Πολιτιστικός συνοικιακός σύλλογος Κηπούπολης- Καλαμίτσας: «Από την Τετάρτη 05-10-22 και κάθε Τετάρτη στις 18:30 το Παραδοσιακό Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων και κάθε Σάββατο από τις 8-10 στις 16:30 το Παιδικό Χορευτικό μας τμήμα θα σας περιμένουν, μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και Έμπειρους χορευτές. Ο Σύλλογος έχει μια πλούσια ιστορία στα Χορευτικά του τμήματα με πολλές Συμμετοχές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με αποκορύφωμα τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης σε διαγωνισμό στη Βουλγαρία. Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο του Γυμναστηρίου του 18ου Δημοτικού Σχολείου υπό τις οδηγίες του χοροδιδασκαλου μας Γιώργο Καμπουριδη. Για πληροφορίες στο 6983510546».

Διαβάστε επίσης