• 14 Μαΐου 2024,

Δωρεές στη δημοτική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

 Δωρεές στη δημοτική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Συνεδρίαση τη Μεγάλη Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο του νομικού προσώπου της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του δήμου Καβάλας. Δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης παρουσίασαν ενδιαφέρον αφού έγινε κατόπιν ομόφωνης αποφάσεως η αποδοχή δωρεών. Η πρώτη δωρεά προέρχεται από τους Γιατρούς του Κόσμου που προσφέρουν στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό, μέρος του οποίου φαίνεται να προέρχεται από το κοινωνικό φαρμακείο που πλέον δε λειτουργεί. Στη δωρεά περιλαμβάνονται οροί, βαμβάκι, γάζες, χειρουργικά αποστειρωμένα τετράγωνα, γάντια, κπλ.

Η δεύτερη δωρεά προέρχεται από το κοινωνικό ιατρείο που επίσης δε λειτουργεί. Πρόκειται για επτά ιατρικά μηχανήματα, συσκευές κι εργαλεία και ειδικότερα διαφανοσκόπιο, ζυγαριά, φορητό νεφελοποιητή, πιεσόμετρο, συσκευή ηλεκτροκαρδιογράφου, ηλεκροκαρδιογράφο, κλπ.

Όπως δήλωσε χθες στην ΠΡΩΙΝΗ η πρόεδρος της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Μαρία Φρατζεσκάκη, τα υλικά και τα φάρμακα πρόκειται να διανεμηθούν στα ΚΑΠΗ του δήμου Καβάλας προκειμένου να είναι διαθέσιμα εάν και όποτε παραστεί ανάγκη.

Διαβάστε επίσης