• 16 Μαΐου 2024,

Δώσε ένα τέλος να αρμόζει , κάνε μια έξοδο μεγάλη !

 Δώσε ένα τέλος να αρμόζει , κάνε μια έξοδο μεγάλη !

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που γίνεται εκτός Ελλάδας η χώρα μας βρίσκεται μόνο 3 εβδομάδες μακριά απο εκρηκτικές εξελίξεις αφού αν δεν αποφασίσει να υπογράψει τα νέα μέτρα που ζητούν επίμονα οι δανειστές για το διάστημα απο το 2018 και μετά θα μπούμε σε νέες περιπέτεις που για άλλη μια φορά θα οδηγήσουν σε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση δικαιώνοντας όλους αυτούς που υποστηρίζανε οτι η κρίση θα καταπιεί και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , την κυβνέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά.

Ο Τσίπρας έχει την φήμη του μάγου που μπορεί έστω και την τελευταία στιγμή και βγάζει λαγούς απο τα μανίκια και δεν σας κρύβω οτι υπάρχουν αρκετοί που περιμένουν να κάνει κάτι τέτοιο τώρα που αρχίζουν να ζορίζουν τα πράγματα.

Εκτός βέβαια και αν οι λαγοί έχουν τελειώσει και τζάμπα περιμένουμε.

Πάντως ο Φλεβάρης θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας και πολύ κρίσιμος αφού αν δεν τα βρούμε με τους δανειστές υπογράφοντας τα νέα μπιλετάκια που θα μας στείλουν και δεν κλείσουμε και την δεύτερη αξιολόγηση η μόνη λύση για τον Τσίπρα θα είναι οι εκλογές επιλέγοντας μια έξοδο μεγάλη.

Οι εκλογές είναι η χειρότερη επιλογή και θα φανερώσουν και τις προθέσεις του σημερινού πρωθυουργού ο οποίος για να κερδίσει μια εκλογική αναμέτρηση που θα γίνει σε ένα ή δύο μήνες θα πρέπει οι μισοί και παραπάνω έλληνες να πάθουν Αλτσχάϊμερ.

Οταν έλεγε ο Τσίπρας σε μια Κυριακάτικη εφημερίδα που έδωσε πρόσφατα συνέντευξη οτι δεν φοβάται τις εκλογές εννοούσε οτι δεν φοβάται τις εκλογές πο θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και σε ένα καλύτερο οικονομικό περιβάλλον για την χώρα.

Εκλογές στην παρούσα φάση θα είναι ένα βατερλώ για τον ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύω οτι θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να κλείσει και την δεύτερη αξιολόγηση.

Ο Τσίπρας θα αναγκαστεί για άλλη μια φορά να υπογράψει οτι του δώσουν και το ερώτημα είναι αν θα αντέξει η κοινβουλευτική του πλειοψηφία ένα νέο πακέτο μέτρων.

Η Μενεγάκη η Ελένη όταν δεν είναι στα ΑΧΛΑ της Άνδρου και όταν δεν κάνει αποδράσεις Σαββατοκύριακες βγάζει selfie με τα παιδιά της.

Ολο το Σαββατοκύριακο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβαζε φώτο για να πάρει Like και να το χαρεί.

Η μια φώτο μετά την άλλη.

Κάθε λιμάνι και καυμός κάθε βήμα και μπροστά στα μούτρα ο φακός.

Μια με την κόρη , μια με τον γιό , πάλι καλά που δεν έβγαλε και καμμιά με τον μπακάλη της γειτονιάς.

Στην άλλη άκρη του κόσμου ο Τράμπ ξεκίνησε να κάνει τα τρελά του υπογράφοντας ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο οι ΗΠΑ περιορίζουν την είσοδο απο επτά χώρες με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό.

Ο Τράμπ είναι της τακτικής πονάει κεφάλι , κόβω κεφάλι.

Καταλαβαίνετε οτι ο Τράμπ όντως θα είναι ένας ιδιαίτερος πρόεδρος που θα προσπαθήσει να βάλει την χώρα σε άλλες ράγες και το ερώτημα είναι θα τον αφήσουν ή θα αρχίσουν να τον μαζεύουν αφού ακόμα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μπορεί να κάνει οτι θέλει.

Κατά άλλα η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε καιρικά θα είναι κρύα χωρίς όμως φαινόμενα και αυτό είναι θετικό  αφού το κρύο σχεδόν το έχουν συνηθίσει.

Μόνο η τσέπη μας δεν μπορεί να το συνηθίσει.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

Ολα θα πάνε καλά στο τέλος το λένε και οι φίλοι μας οι Ινδοί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης