Δόξα Αμυγδαλεώνα: Ο Καραμπιμπέρης στη θέση του Αγγελίδη

 Δόξα Αμυγδαλεώνα: Ο Καραμπιμπέρης στη θέση του Αγγελίδη

Ο Νίκος Καραμπιμπέρης είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Αγγελίδη στη θέση του προπονητή στη Δόξα Αμυγδαλεώνα.

Μετά την ανακοίνωση ότι ο Αγγελίδης θα αποτελέσει μέλος του προπονητικού τιμ του ΑΟΚ, η διοίκηση της Δόξας κινήθηκε πολύ γρήγορα και συμφώνησε με τον Νίκο Καραμπιμπέρη που τα δυο τελευταία χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στον Φρίξο Πλατανοτόπου.

Ο Νίκος πριν τον Φρίξο  ήταν προπονητής στον Αστέρα Φωλιάς. Έχει εργαστεί βέβαια και σε μεγαλύτερο επίπεδο. Με τον ΑΟΚ στο Περιφερειακό και με Ορφέα, Βυζάντιο στη Γ` Εθνική. Ακόμη με την ΑΕ Πιερέων στη Δ` Εθνική. Πέρασε και από τον πάγκο του Βρασίδα Νέας Περάμου.  Επίσης ήταν τεχνικός υπεύθυνος στην Ακαδημία της Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Αμυγδαλεώνα:

Η Δόξα Αμυγδαλεώνα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Νίκο Καραμπιμπέρη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός εργάστηκε στον ΑΟΚ και τη Βέροια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, ενώ είχε την τεχνική καθοδήγηση του Ορφέα Ελευθερούπολης στη Γ’ εθνική, της Α.Ε. Πιερέων στη Δ’ εθνική και της Νέας Περάμου, του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, του Αστέρα Φωλιάς και του Φρίξου Πλατανοτόπου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Νίκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Δόξας!


Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Αγγελίδη στην ομάδα του Αμυγδαλεώνα.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με ΑΟΚ, ο Γιώργος Αγγελίδης ευχαρίστησε την Δόξα Αμυγδαλεώνα για τη στάση της, ευχόμενος η ομάδα να πετύχει όλους της τους στόχους:

«Ευχαριστώ θερμά όλη την οικογένεια της Δόξα Αμυγδαλεώνα, διοίκηση και μη που από την πρώτη στιγμή δέχτηκε με χαρά και δεν στάθηκε εμπόδιο στο νέο μου ξεκίνημα.

Εύχομαι οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα να πραγματοποιηθούν, αν και είμαι σίγουρος ότι με το ήθος και το όραμα των ανθρώπων που πλαισιώνουν αυτήν την ιστορική ομάδα της Καβάλας η επιτυχία θεωρείται δεδομένη»

Διαβάστε επίσης