• 29 Απριλίου 2024,

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου- ΑΟΚ 0-2: Καθάρισε μέσα σε 7 λεπτά με Βαλαβανόπουλο και Ξόμπλιο

 Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου- ΑΟΚ 0-2:  Καθάρισε μέσα σε 7 λεπτά με Βαλαβανόπουλο και Ξόμπλιο

Ο ΑΟΚ κέρδισε δίκαια τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου στο γήπεδο της Κομοτηνής. Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το ματς αφού κατάφερε να προηγηθεί με 2-0.  Ο Βαλαβανόπουλος σκόραρε και πάλι ενώ το πρώτο γκολ με τη φανέλα του ΑΟΚ πέτυχε ο Ξόμπλιος. Στην επανάληψη  η αποβολή του Αλιατίδη άλλαξε τα πλάνα του Ανυφαντάκη.

Πάντως και μετά το 64` όπου ο ΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Ο Ανυφαντάκης επανέφερε στην ενδεκάδα τον Λυμπεράκη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και έπαιξε με 4-4-2 όπως με το Παραλίμνι στην Καβάλα.

Ο Βαλαβανόπουλος με τον Πάλλα πλάγιοι στην επίθεση και ο Αδαμάκης με τον Ξόμπλιο στον κάθετο άξονα με δυο αμυντικούς μέσους του Ψάλτη και Παπαδόπουλο.  Στην άμυνα Γιαλαμούδης δεξιά, Λυμπεράκης αριστερά και δυο στόπερ ο Αλιατίδης και ο Παπαστεριανός.

Πηγή: SportsAddict

9′ Απειλεί με Πάλλα η Καβάλα, άουτ το σουτ του χωρίς να ανησυχήσει τον Συνοδινό.

21′ Φάση για την Καβάλα. Μετά από προσπάθεια του Βαλαβανόπουλου που γύρισε ωραία τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Αδαμάκης έπιασε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

27′ ΓΚΟΛ για την Καβάλα! Μετά από σέντρα του Γιαλαμούδη, ο Βαλαβανόπουλος κάνει με πλασέ το 1-0 απέναντι στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

34′ ΓΚΟΛ για την Καβάλα! Ο Βαλαβανόπουλος από σκόρερ γίνεται δημιουργός και ο Ξόμπλιος κάνει το 2-0 για τον ΑΟΚ.

39′ Απειλεί για πρώτη φορά ουσιαστικά στο ματς το Σιδηροχωρίου, το σουτ του Πανουργιά φεύγει άουτ.

48′ Μπαίνει η δυνατά η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ανυφαντάκης βρήκε τον Μαυράκη και το σουτ του τελευταίο πέρασε άουτ.

54′ Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα, με το σουτ του Ψάλτη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Στην επόμενη φάση απειλεί με Μαυράκη στην αντεπίθεση το Σιδηροχώρι, αποκρούει σε κόρνερ ο Δήμιζας.

60′ Πρώτη αλλαγή για την Καβάλα. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΑΟΚ Ξόμπλιος αποχωρεί και τη θέση του παίρνει ο Θωμαΐδης. Πρώτη αλλαγή και για το Σιδηροχώρι, Μουρατίδης στη θέση του Πανουργιά. Σε 3-5-2 αλλάζει το σύστημα του ο κ. Στοΐνοβιτς.

64′ Με 10 παίκτες η Καβάλα! Αποβάλλεται ο Αλιατίδης με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Στοΐνοβιτς ο οποίος έβγαινε με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση.

69′ Αλλαγή για το Σιδηροχώρι, Κοσίης στη θέση του Παρασκευόπουλου.

76′ Αλλαγή για την Καβάλα, στη θέση του Πάλλα ο Κέρθι.

83′ Έξω Βαλαβανόπουλος και μέσα Χατζηκυριάκου για Καβάλα.

   Δόξα: Συνοδινός, Χατζήπαπα, Παρασκευόπουλος, Μίλλερ, Λεφής, Γάιδας, Στοΐνοβιτς, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης, Πανουργιάς.
Στον πάγκο: Αλεξακούδης, Ξενοδοχίδης Γ., Μουρατίδης, Κορωνάκης, Κοσίης, Ξενοδοχίδης Η.

Καβάλα: Δήμιζας  Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Ξόμπλιος, Αδαμάκης, Πάλλας, Βαλαβανόπουλος.
Στον πάγκο: Κέρθι, Ντουρτμές, Χατζηκυριάκου, Παγκάκης, Θωμαΐδης, Ηλιάδης, Σέχου.

Διαβάστε επίσης