Με αστείρευτη όρεξη για ποδόσφαιρο και διάθεση να προσφέρει, ο Ντενίζ Μπαϊκαρά θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» της Δόξας Θεολόγου και τη νέα σεζόν στην Α` κατηγορία Καβάλας.
Ο έμπειρος μέσος, που έχει «γράψει» πάνω από 500 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες, ήταν κομβικός την περσινή χρονιά για την παραμονή της ομάδας και παραμένει βασικό στήριγμα με την εμπειρία και τον χαρακτήρα του.
Στις 13 Μαρτίου συμπλήρωσε τα 41 χρόνια ζωής, όμως το πάθος του για το ποδόσφαιρο δεν δείχνει να τον εγκαταλείπει. Η Δόξα ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας με τον Μπαϊκαρά, ευχόμενη υγεία και πολλές επιτυχίες στον αρχηγό της προσπάθειας. Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι ο Βούλγαρος επιθετικός Κούτεφ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

