Δράσεις Ωδείου “Νεάπολις”

 Δράσεις Ωδείου “Νεάπολις”

Το ωδείο «Νεάπολις» συνεχίζοντας την πολιτική της  εξωστρέφειας ανακοινώνει μια σειρά από συνεργασίες με φορείς της πόλης μας!

  1. Την Παρασκευή 27 Aπριλίου και ώρα 21:30 στο καφέ RUM DO πλαισιώνουμε την παρουσίαση του νέου δίσκου του μαθητή μας και εξαίρετου μουσικού Κώστα Ζέκου & the gangsters of sound με το τμήμα φωνητικής της τάξης Ελένης Γαλανοπούλου.
  2. Το Σάββατο 28 Απριλίου η «καρδιά» του Ωδείου χτυπά στην πλατεία Καπνεργάτη. «Ο τοίχος της Καλοσύνης»  είναι το όνομα της δράσης και πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα με την υποστήριξη του Συλλόγου Πνοή και με τη συνεργασία του 6ου Γυμνασίου Καβάλας, του  2ου και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

Το μήνυμα είναι «Αν δεν το χρειάζεσαι άφησέ το. Αν το χρειάζεσαι πάρ’το». Οι παραπάνω μαθητές είναι οι πρώτοι πρεσβευτές στην Καβάλα του «Τοίχου της Καλοσύνης» σε πιλοτικό στάδιο, ακολουθώντας το παράδειγμα πάνω από 30 στον αριθμό πόλεων στην Ελλάδα  και υπάρχει η επιθυμία να τον εδραιώσουν και να τον διευρύνουν επί της ουσίας.

Τι κρεμάμε στον τοίχο
Σε κάθε τοίχο της καλοσύνης υπάρχει η λίστα με τα ενδεδειγμένα αλλά και τα απαγορευμένα ήδη.

ΝΑΙ

Είδη υγιεινής φροντίδας, Είδη καθαριότητας, Σχολικά Βοηθήματα, Βιβλία, είδη γραφικής ύλης, βιβλία ξενόγλωσσα, 1 πανωφόρι τη φορά, 1 ζευγάρι παπούτσια σε σακούλα τη φορά, Μικρά αντικείμενα, παιχνίδια
ΟΧΙ

Τρόφιμα. Σακούλες με ρούχα

Το Ωδείο «Νεάπολις» θα βρίσκεται με το ροκ εργαστήρι Δημοτικού “New City Kids” . Η διεύθυνση ανήκει στον καθηγητή ηλεκτρικής – ακουστικης κιθάρας Ευριπίδη Ταρασίδη .

  1. Την Παρασκευή 4 Μαΐου το Ωδείο «Νεάπολις» συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στα δρώμενα της Λευκής Νύχτας 2018. Τα τρία ροκ εργαστήρια θα βρίσκονται στο ύψος του θεάτρου «ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ», σε διεύθυνση Ευριπίδη Ταρασίδη και Κων/νου Τσιρπινάκη ενώ το κιθαριστικό σύνολο του Ωδείου  σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Καβάλας  και το 17ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς σε δ/νση Τάσου Δέλιου θα ερμηνεύσει γνωστές μελωδίες στην πλ. Καπνεργατη.

 

  1. Την Τρίτη 8 Μαΐου στο Ωδείο μας και ώρα 19:30 οι μικροί σολίστες δίνουν μια από τις τελευταίες παραστάσεις της σχολικής χρονιάς σε άλλη μια «Μουσική Τρίτη», ένα θεσμό που αγαπήθηκε από μαθητές και γονείς!

 

  1. Την Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα 11:00 στον κινηματογράφο «Απόλλωνα» το Ωδείο «Νεάπολις» πλαισιώνει μία πολύ σημαντική στιγμή των αποφοίτων των Κέντρων Ξένων Γλωσσών  «ΕΣΤΙΑ», αφού πρόκειται για την τελετή απονομής των πτυχίων των μαθητών 2016-2017 . Συμμετέχουν : κιθαριστικό σύνολο σε δ/νση Τάσου Δέλιου και παιδική ορχήστρα μουσικής δωματίου σε διεύθυνση Γιάννη  Κεραμίδη.

 

  1. Την Πέμπτη 17 Μαΐου οι λιλιπούτειοι μαθητές των τμημάτων μουσικής αγωγής συμμετέχουν στο 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού με τις δασκάλες Βάσω Ζήσου και Γιούλη Αραμπατζόγλου να παίζουν μουσικοκινητικά παιχνίδια με όλα τα παιδιά! Λεπτομέρειες προσεχώς!!!!

 

  1. Την Παρασκευή 18 Μαΐου καθώς και την  Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 19:30 στο Ωδείο «Νεάπολις» θα  πραγματοποιηθούν μαθητικές συναυλίες όλων των τάξεων καθώς όπως αναφέρθηκε πιο πάνω πολλοί από τους μαθητές , που έχουν εμφανιστεί επιθυμούν να ξαναπαίξουν ενώ άλλοι θα παίξουν για πρώτη φορά. Όπως και να έχει, η σκηνή είναι όλη δική τους!

 

8 . Την Πέμπτη 31 Μαΐου και ώρα 19:00 στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Νεάπολη (ΔΕΠΟΣ)  τα τμήματα μουσικής αγωγής των Βασιλικής Ζήσου & Γιούλης Αραμπατζόγλου αποχαιρετούν τη σχολική χρονιά με μια συναυλία έκπληξη!  Συμμετέχει η παιδική χορωδία του ωδείου  σε δ/νση Κωνσταντίας Κύπρου.

H είσοδος σε  όλες τις συναυλίες είναι ελεύθερη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στη γραμματεία του Ωδείου «Νεάπολις»  στο τηλέφωνο 2510243366.

 

Διαβάστε επίσης