• 5 Μαΐου 2024,

Δράση του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας με θέμα τη βία κατά των γυναικών (φωτογραφίες)

 Δράση του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας με θέμα τη βία κατά των γυναικών (φωτογραφίες)

Ακόμη μια δράση του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε εδώ στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας με θέμα την βία κατά των γυναικών.

Οι αθλήτριες του συλλόγους μας είχαν τη δυνατότητα να εξασκηθούν σε τεχνικές αυτοάμυνας αλλά και να ενημερωθούν από τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας κ. Κοψιδά Αθανάσιο και από την αρχιφύλακα  του γραφείου αντιμετώπιση οικογενειακής βίας κα. Λάππα Σοφία.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο κ. Κοψιδας Αθανάσιος αναφερόμενος στην  έννοια της βίας και αναλύοντας  θέματα βίας, δίνοντας συμβουλές στις αθλήτριες του συλλόγου. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κυρία Λάππα Σοφία με  πιο εξειδικευμένες πρακτικές οι οποίες μπορούν κάνουν τα παιδιά σε περίπτωση κάποιας ανάρμοστης συμπεριφοράς και γενικότερα να κατανοήσουμε πότε κάποιος ασκεί λεκτική, σωματική η ενδοοικογενειακή βία.

Ο προπονητής του Συλλόγου, Παλτόγλου Χάρης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και συγκεκριμένα τον κ. Αθανάσιο Κοψίδα για την άριστη συνεργασία με το Σύλλογο ώστε να πραγματοποιηθεί η ενημέρωση αυτή που αφορά όλους μας. Τα παιδιά με την σειρά τους ανταποκρίθηκαν με πολύ ενδιαφέρον.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης