• 28 Μαρτίου 2024,

Δραστηριότητα της Πνοής- Ανακοινώσεις συλλόγων

 Δραστηριότητα της Πνοής- Ανακοινώσεις συλλόγων

Στις 14 Σεπτέμβρη τρόφιμα και αρκετά σχολικά από την πρωτοβουλία του υποστηρικτή και φίλου πια του Σύλλογος Πνοή Μενουμε Καβαλα (Γιωργος Λιολιος).  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους παρακάτω που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα: την Κα Φυλλιώ Μουτάφη, το EasyLearning Villy Kondylidou, τον κ. Χριστόφορος Πουγγουρας/Φυσικοθεραπευτή, το “Mini Market Manolis” Emmanouil Momtsos, το “ΕΝΤΥΠΑΚΙ” του Makis Marinopoulos, το Comruter point του κ. Πυρφιώτη Αριστοτέλη, to vl-radio.blogspot.com του κ. @Βαγγέλη Λαζαρίδη, την Pizza House /Stacey Morgan- Παληό Καβάλας, την Κα Γιώτα Μιχαλακίδου και όλους όσους πρόσφεραν αλλά δεν γνωρίζουμε τα ονόματά τους. Τα σχολικά άμεσα από την αρχή της εβδομάδας θα μοιραστούν στα παιδιά των οικογενειών μας. Τα είδη παρέδωσε ο Μενουμε Καβαλα (Γιωργος Λιολιος) στην Κα Niki Anesti .

Την Δευτέρα 10-9-2018 μέσω του πολυκαταστήματος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ παραλάβαμε και πάλι τρόφιμα από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ευχαριστούμε πολύ το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που αναγνωρίζει την κοινωνική προσφορά του Σύλλογος Πνοή στα τοπικά πράγματα και μας στηρίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Τα είδη παραλήφθηκαν από τη Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ. Κα Niki Anesti και βοήθησαν οι εθελοντές Κα Φένια Βακιάνη, Σπύρος Καμηλιώτης και Βασίλης Γούναρης. Τα τρόφιμα αυτά μαζί με τα λάδια που πρόσφερε τον Αύγουστο στην ΠΝΟΗ ο σύλλογος Καβαλιωτών Ν. Υόρκης “ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ” και τα παρέδωσε η φίλη Sophia Stroumbakis θα διανεμηθούν την επόμενη εβδομάδα στις οικογένειές μας. Είναι πολύ σημαντικές πάντα για την ΠΝΟΗ τέτοιες πρωτοβουλίες που όμως στηρίζουν ιδιαίτερα το έργο μας.

*Αρχίζουν την 1η Οκτωβρίου 2018 οι εγγραφές για τα τμήματα της Θρακικής Εστίας Καβάλας. Οι εγγραφές θα γίνονται Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή το πρωί 11:00 – 13:00 στα γραφεία της Θ.Ε.Κ. (Κωστή Παλαμά 1, 2ος όροφος). Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν για τη νέα πολιτιστική περίοδο 2018-2019 από 1η Οκτωβρίου είναι: Παραδοσιακοί χοροί για παιδιά και ενήλικες, Χορωδία για παιδιά και ενήλικες, Ερασιτεχνικό Θέατρο, Αφήγηση Θρακιώτικων Παραμυθιών με πολλές δραστηριότητες για παιδιά Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 228161

* Η Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας παρουσίασε την μουσικοχορευτική παράδοση των Ελλήνων του Πόντου στο Δασάκι της Παναγούδας, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής. Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση, συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση της βραδιάς. Υπέροχη παραδοσιακή βραδιά με το μουσικό σχήμα “Εμπειροτέχνες”. Περάσαμε καταπληκτικά με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι!!!

*Η Κρητική Αδελφότητα Καβάλας κάνει γνωστό ότι: Φτάνει σιγά σιγά και η ημέρα που ξεκινάμε την φετινή χορευτική μας χρονιά 2018-2019 γιαυτό λοιπόν να είστε όλοι εκεί στον Πυθαγόρα Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 στις 18:00. Τα τμήματα μας θα είναι ως εξής: Κάθε Δευτέρα 18.00-19.00 τμήμα αρχαρίων , 19.00-20.00 τμήμα προχωρημένων. Κάθε Τετάρτη 20.00-21.00 τμήμα αρχαρίων, 21.00-22.00 τμήμα προχωρημένων. Καλή μας χορευτική χρονιά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου 2513010310 ή 6948741663 Στάθης Πετσαγγουράκης

* Εορταστικό διήμερο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας. Τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας συνδιοργανώνουν το παρακάτω εορταστικό διήμερο. Αναλυτικότερα: – Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Γνωστικές Λειτουργίες στην Τρίτη Ηλικία» από τον νευρολόγο κ. Γουλιανό Αλέξανδρο. Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (3ος όροφος) και με αφορμή το παιδικό βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου με τίτλο «Μεγαλώνω τη γιαγιά μου» θα πραγματοποιηθεί δράση για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, με τη βοήθεια της παιδαγωγού – συγγραφέως κα Αθηνάς Παναγιωτίδου και του εμψυχωτή Ιορδάνη Καλαϊτζίδη, μέλη της θεατρικής ερασιτεχνικής ομάδας «Δυο και ο Κούκος», να απολαύσουν θεατροπαιχνίδια, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να συμμετέχουν σε εικαστικά δρώμενα, να παίξουν και να γελάσουν. Στην παρέα μας θα βρίσκεται και η Δήμαρχος Καβάλας κα Δήμητρα Τσανάκα σε ένα ρόλο έκπληξη.
Στο βιβλίο με τίτλο: «Μεγαλώνω τη γιαγιά μου» θίγεται το θέμα του σεβασμού και της προσφοράς στην Τρίτη Ηλικία. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός της δράσης.

* Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων Καβάλας τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό πριν την έναρξη της νέας περιόδου 2018-2019. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου υγεία και δημιουργική διάθεση.
Το γραφείο του Συλλόγου έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα είναι ανοιχτό για πληροφορίες και εγγραφές κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 6 έως τις 9 το απόγευμα. Η έναρξη των δραστηριοτήτων θα γίνει την 1η Οκτωβρίου 2018
και το γραφείο θα είναι ανοιχτό κάθε απόγευμα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945555378

* Εκ μέρους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των οργανισμών “Ποδηλατικός Σύλλογος Καβάλας – Κύκλοτρον” και “Επιστημονική Ομάδα Οψόμεθα εις Φιλίππους”, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επίσημη έναρξη του Brevet Philippi στην περιοχή της Καβάλας, Δράμας και Σερρών, όπου αθλητές από όλο το κόσμο θα διασχίσουν 200 χιλιόμετρα ΙΣΤΟΡΙΑΣ 8.000 ετών. Σας καλούμε να γίνετε μέρος αυτής της διοργάνωσης και να συνεισφέρετε ως εθελοντής με διάφορους τρόπους σε διάφορα σημεία της διαδρομής. Γραφτείτε εδώ-> http://www.brevetphilippi.com/eggrafi-ethelonti/

Διαβάστε επίσης