Δραστηριότητες του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά»

 Δραστηριότητες του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά»

Στην τελετή για τον εορτασμό της 20ής επετείου της αδελφοποίησης Καβάλας – Νυρεμβέργης παρευρέθηκε ο επικεφαλής του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά», Γιάννης Εριφυλλίδης, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Νυρεμβέργης,Dr. UlrichMaly.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Αίθουσα του Δημαρχείου της Νυρεμβέργης την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου. Στην ομιλία του Δημάρχου Νυρεμβέργης ξεχώρισαν οι αναφορές στον πρώην Δήμαρχο Καβάλας, Στάθη Εριφυλλίδη, ο οποίος υπέγραψε το 1999 τη συμφωνία αδελφοποίησης μαζί με τον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο Νυρεμβέργης, LudwigScholz, και στον Γιάννη Εριφυλλίδη, ο οποίος για 8 χρόνια ήταν υπεύθυνος για τη συνεργασία μεταξύ των μουσικών ιδρυμάτων και άλλων φορέων των δύο πόλεων.

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Νυρεμβέργης, την κυρία Αλίκη Alesikκαι άλλους δημοτικούς συμβούλους της Νυρεμβέργης, την κυρία Scholz, χήρα του πρώην Δημάρχου Νυρεμβέργης,τον Πρόεδρο του συλλόγου Philos, κύριο Σωτήρη Ξώγνο, πολλούς άλλους Έλληνες της Νυρεμβέργης, καθώς και με τη Δήμαρχο Καβάλας, κυρία Δήμητρα Τσανάκα.

Διαβάστε επίσης