• 19 Απριλίου 2024,

Δύο καταγγελίες κατά Μουριάδη με αφορμή περιστατικό στο Δημαρχείο

 Δύο καταγγελίες κατά Μουριάδη με αφορμή περιστατικό στο Δημαρχείο

Η δημοτική παράταξη “Τόπος της Ζωής μας” και ο κ. Γιάννης Εριφυλλίδης καταγγέλλουν το Δήμαρχο Μουριάδη για περιστατικό που έγινε το πρωί στο Δημαρχείο.

Σε αυτό ο κ. Μουριάδης φέρεται να μίλησε “επιθετικά” και απότομα σε υποψήφια των εκλογών στο σύλλογο δημοτικών υπαλλήλων. Ο λόγος ήταν δηλώσεις της, σχετικά με υποτιθέμενο κίνδυνο να μην πληρωθεί έγκαιρα αυτόν τον μήνα το προσωπικό μέσω ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών. Ο κ. Μουριάδης διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της. Ο τρόπος που το έκανε προκάλεσε τις σε βάρος του καταγγελίες.

Πρώτη αντίδραση με ανάρτηση έκανε χθες το πρωί ο Γιάννης Εριφυλλίδης:

«Όταν ο κατάπτυστος κύριος Μουριάδης θεωρεί ότι κάποιος του έχει δώσει το δικαίωμα να ουρλιάζει δημόσια, σε κατάσταση παραφροσύνης, και να επιτίθεται φραστικά, εξευτελίζοντας τον εαυτό του και τον θεσμό του Δημάρχου, σε εκπρόσωπο εργαζομένων που μάχεται καθημερινά για τα δίκαια αιτήματά τους, η απάντηση των εργαζομένων του Δήμου Καβάλας πρέπει να είναι η μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καβάλας που διεξάγονται σήμερα και αύριο. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

Το μεσημέρι υπήρξε ανακοίνωση της παράταξης:

«Ο Τόπος της Ζωής μας” με επικεφαλής τον κ. Παπαδόπουλο: «Απαράδεκτη η λεκτική επίθεση του Δημάρχου Καβάλας στην Πρόεδρο των εργαζομένων της “Αλληλεγγύης”». Ο Δήμαρχος Καβάλας, αντί να απολογηθεί για την καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο και να τρέξει να καλύψει τη μισθοδοσία τους, επιτίθεται με φωνές και φασαρίες στην Πρόεδρο του σωματείου κυρία Αθηνά Παναγιωτίδου επειδή ανέδειξε το θέμα και υπερασπίστηκε τους συναδέλφους της! Και είναι προς τιμήν της! Καλούμε τον Δήμαρχο να αφήσει τα “νταηλίκια” και τις “υστερίες” και να καλύψει ΑΜΕΣΑ τους μήνες που χρωστάει στους εργαζόμενους στο νομικό πρόσωπο της “Αλληλεγγύης”, για να περάσουν οι άνθρωποι αξιοπρεπώς τις γιορτές με τις οικογένειές τους».

Διαβάστε επίσης