Δύο στους τρεις Έλληνες θέλουν να κάνουν το εμβόλιο

 Δύο στους τρεις Έλληνες θέλουν να κάνουν το εμβόλιο

Μία πρόσφατη έρευνα που έγινε έδειξε ότι δύο στους τρείς έλληνες είναι διατεθειμένοι να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Όσο περνάει ο καιρός και υπάρχει καλύτερη ενημέρωση ο κόσμος πείθεται ,αντιλαμβάνεται και ξεπερνάει τις αναστολές του όσο αφορά το εμβόλιο κατά του covid – 19.

Αυτοί που μέχρι σήμερα δεν έχουν καμία σχέση και καμία εμπειρία από τον ιό αυτό είναι και οι μεγαλύτεροι αρνητές.

Είναι αυτή η μερίδα των ανθρώπων που ακόμα πιστεύει ότι πρόκειται για μια απλή γρίπη αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και μειώνεται αφού τελικά όπως αποδεικνύεται δεν είναι μία απλή γρίπη και το διαπιστώνουμε όταν νοσήσουμε εμείς οι ίδιοι ή κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο.

Μακάρι να ήταν μια απλή γρίπη αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

Ρωτήστε κάποιον που έχει νοσήσει και δεν ήταν  ασυμπτωματικός αν τελικά πρόκειται να μία απλή γρίπη.

Και μην τρώτε το παραμύθι ότι κινδυνεύουν μόνο όσοι έχουν χρόνια προβλήματα υγείας ή είναι παχύσαρκοι.

Η αντίδραση του κάθε οργανισμού όταν θα εισχωρήσει το μικρόβιο του κορωνοϊού είναι διαφορετική και από ότι έχουμε καταλάβει δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο η φυσική κατάσταση του ασθενή.

Έχουν  «φύγει» κάτι 50άρηδες που δεν είχανε κανένα πρόβλημα και έχουν νικήσει τον ιό κάτι γερόντια  παλικάρια που μετά από αρκετές μάλιστα ημέρες νοσηλείας στις ΜΕΘ έχουν βγει νικητές  και συνεχίζουν κανονικά την ζωή τους.

Για αυτό σας λέω μην την ψάχνετε και μην βιάζεστε να βγάζετε αυτά τα συμπεράσματα του καφενείου και του καναπέ.

Αφήστε επιτέλους να μιλήσουν οι ειδικοί , οι επιστήμονες και επιτέλους ακούστε τους !

Δεν μπορεί όλοι να τα ξέρουμε όλα !

Σήμερα είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά πιο ξεκάθαρο ότι για να αφήσουμε πίσω μας οριστικά αυτή την εποχή του κορωνοϊού θα πρέπει να εμβολιαστούμε.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα πέσουν οι τίτλοι τέλους σε αυτή την πανδημία.

Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.

 

Στην χώρα μας οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν πολύ πιθανόν ακόμα μέσα στο 2020 θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα για πολλούς και διαφόρους λόγους που είναι ευνόητοι.

Ο Πρωθυπουργός θα δώσει το καλό παράδειγμα.

 

Η μετάλλαξη του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο που μεταδίδεται ταχύτερα μεταξύ των ανθρώπων θα πρέπει να μας ανησυχεί ;

Φαντάζομαι ότι τα εμβόλια που θα ξεκινήσουν με το νέο έτος για τους περισσότερους Ευρωπαίους πολίτες θα σταματάνε και αυτά τα νέα στελέχη του Covid – 19.

 

H Υπουργός Παιδείας η Κεραμέως θέλει τα σχολεία να ανοίξουν αμέσως μετά τις γιορτές, στις 8 του Γενάρη,  αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας κυρίως την περίοδο των εορτών.

Αν δεν συμμορφωθούμε στις υποδείξεις των ειδικών και οργανώσουμε τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά ρεβεγιόν με πολλούς καλεσμένους είναι φυσικό επόμενο ότι θα έχουμε νέα έκρηξη κρουσμάτων που θα πάει ακόμα πιο πίσω την άρση του lockdown σε όλα τα επίπεδα.

Τα πράγματα είναι απλά :

Συμμορφώνεσαι , ανοίγεις !

Δεν συμμορφώνεσαι , παραμένεις κλειστός !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης