• 4 Μαΐου 2024,

Δυσκολεύει του Μάνου Αποστολίδη – Θέλει μια δυνατή μεταγραφή για το ξεκίνημα

 Δυσκολεύει του Μάνου Αποστολίδη – Θέλει μια δυνατή μεταγραφή για το ξεκίνημα

Μεταγραφική αναμένεται να είναι η εβδομάδα για τον ΑΟΚ ενώ οριστικά θα κριθούν θετικά η αρνητικά τα θέματα με τους Βασίλη Γαβριηλίδη και Σάββα Τουμανίδη. Είναι δυο μεταγραφικοί στόχοι παικτών που και στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκαν με τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.

Με το Γαβριηλίδη έχουν γίνει επαφές ενώ σήμερα η αύριο θα υπάρχει συνάντηση και με τον Τουμανίδη.

Φυσικά ο ΑΟΚ κοιτάζει πολλές μεταγραφικές περιπτώσεις ακόμη και ξένων παικτών ενώ στο ρόστερ ήδη υπάρχει μια μαγιά από πέρσι.

Τα διαρκείας δε θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει μια σπουδαία προσθήκη πρώτα που θα κάνει αίσθηση και μετά να τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων.

Η διοικούσα άμεσα θα συναντηθεί και με τους 4 βουλευτές του νομού μετά τα διαδοχικά ραντεβού που είχε με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη.

Για το χλοοτάπητα του «Ανθή Καραγιάννη»  σήμερα Δευτέρα θα παρθεί οριστική απόφαση για το πώς θα κινηθεί η Δημοτική αρχή.  Το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί έτοιμο χόρτο έχει πολλές πιθανότητες.

Το ρόστερ του ΑΟΚ όπως είναι αυτή τη στιγμή διαμορφωμένο

Αν ο ΑΟΚ ξεκινούσε αυτή τη στιγμή προετοιμασία θα είχε σίγουρα 14 παίκτες από το περσινό ρόστερ, δηλαδή έχει μείνει από το 50% ενώ έχουν αποχωρήσει ο Παπαστεριανός, ο Σέχου, ο Παγκάκης, ο Περσίδης,  ο Προβατίδης και μάλλον ο Ηλιάδης. Ακόμη νωρίτερα ο Πάλλας και ο Ξόμπλιος.

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας μετά τις ανανεώσεις.

Τερματοφύλακες: Δήμιζας, Παπαποστόλου

Ακραίοι αμυντικοί: Λυμπεράκης

Κεντρικοί αμυντικοί:  Αλιατίδης, Παυλίδης

Μέσοι: Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Ψάλτης, Κέρθι,  Θωμαϊδης

Πλάγιοι επιθετικοί: Χατζηκυριάκου, Ντουρτμές, Μπλιός.

Σέντερ φορ:  Βαλαβανόπουλος, Αδαμάκης.

Από τους 14 αυτούς αν εξαιρέσουμε τους Παπαδόπουλο, Θωμαϊδη, Κέρθι, Παπαποστόλου οι άλλοι 11 είχαν αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2017 σ` ένα άνοιγμα του ΑΟΚ και στην Καβαλιώτικη μεταγραφική αγορά.

Σημειώνουμε ότι πέρσι ο ΑΟΚ τελείωσε χωρίς ξένους παίκτες στο ρόστερ αφού στη διάρκεια και μέχρι το Γενάρη, είχαν φύγει ο Ρομπέρ και ο Κεϊτά που είχαν αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2017.

Μεταγραφικός στόχος του Κισσαμικού ο Μάνος Αποστολίδης

Ο Μάνος Αποστολίδης που πέρσι αγωνίστηκε στα Τρίκαλα είναι εκτός του ΑΟΚ και μεταγραφικός στόχος του Κισσαμικού. Αυτό βέβαια δυσκολεύει την επιστροφή του στην Καβάλα για το λόγο ότι ο Κισσαμικός αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία από τον ΑΟΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna.

Άμεσες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Κισσαμικό, αφού μετά την ολοκλήρωση των συμφωνιών με τους Καραγιάννη, Χιντζίδη οι Κρητικοί στρέφουν την προσοχή τους στην ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τα «δελφίνια» είναι του πρώην τερματοφύλακα της Λαμίας Βαγγέλη Πίτκα και του βασικού γκολκίπερ των Τρικάλων Μανώλη Αποστολίδη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο της Καβάλας.

Βεβαίως τα σενάρια δεν σταματούν εκεί, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου σκέφτονται να κάνουν την έκπληξη και να υπογράψουν παίκτη από ομάδα της Σούπερ Λιγκ, κάτι όμως που επί του παρόντος φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Διαβάστε επίσης