Δύσκολο (καιρικά) Σαββατοκύριακο

 Δύσκολο (καιρικά) Σαββατοκύριακο

Δύσκολος ο καιρός αυτό το Σαββατοκύριακο με κρύο χειμωνιάτικο γιατί μέχρι σήμερα τα κρύα ήταν Φθινοπωρινά.

Χαμηλές θερμοκρασίες κάτω από τους 10 βαθμούς κελσίου και Σαββατοκύριακο για χουχούλιασμα στο σπίτι και κάστανα στο τζάκι ή στην ξυλόσομπα.

 

Μέχρι και κόμμα είναι έτοιμος να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να πλήξει πολιτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν του κάνει τις χάρες που περίμενε.

Να θυμίσουμε ότι ο Μαρινάκης ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Μητσοτάκη στις εκλογές του 2019 και είχε κάνει τα πάντα για να φύγει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα ο Μαρινάκης φέρεται να είναι ο μεγαλύτερος επικριτής του Μητσοτάκη και πλέον η σύγκρουση του με την κυβέρνηση είναι μετωπική.

Βέβαια ο Μητσοτάκης που νιώθει τον Μαρινάκη στο σβέρκο του και πριν τις τελευταίες εκλογές ίσως να βρήκε την ευκαιρία τώρα που είναι παντοδύναμος να τραβήξει το σχοινί, και να προκαλέσει αυτή την σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα.

 

Εορταστικό το ωράριο της αγοράς και από την περασμένη Πέμπτη αλλά η κίνηση παραμένει νωχελική αφού ο κόσμος δεν έχει λεφτά.

Με τόση ακρίβεια  στα τρόφιμα που να περισσέψουν λεφτά και για τα επιπλέον ;

 

Ο γρίφος με την κακοποίηση του Χάσκι στην Αράχωβα ακόμα δεν λύθηκε.

Τώρα μας λένε ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την ημέρα της κακοποίησης που δείχνουν τον σκύλο με έναν άνθρωπο να είναι δίπλα- δίπλα.

Άντε να δούμε …

 

Φωνάζουν για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Βερούλειο.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η επανασπορά αλλά δεν άντεξε ούτε δέκα ημέρες αφού καθημερινά στον αγωνιστικό χώρο μπαίνουν ένα σωρό ομάδες ενώ κάθε Κυριακή υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Αυτό το χόρτο δεν ξεκουράζεται ποτέ !

Για αυτό το λόγο οι ομάδες που έχουν έδρα το Βερούλειο έχουν αρχίσει να επιλέγουν να παίζουν τα εντός έδρας παιχνίδια σε άλλα γήπεδα όπως αυτό του Χαλκερού.

 

Ωραίος ο 18χρονος που έριξε την δολοφονική φωτοβολίδα προς το μέρος του Αστυνομικού.

«Δεν ήθελα να του κάνω κακό» δήλωσε στην διάρκεια της απολογίας του.

Και την φωτοβολίδα γιατί την έριξες  ρε μεγάλες ; Για να κάνεις εντύπωση ;

 

Με μέτρο τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα τώρα τις γιορτές γιατί τα κιλά μπαίνουν πολύ εύκολα και χάνονται πολύ δύσκολα.

 

Μικρή μείωση στην τιμή της βενζίνης αυτή την περίοδο αλλά και πάλι οι τιμές είναι απαγορευτικές αφού είμαστε λίγο κάτω από τα 2 ευρώ.

Τελικά έχουν δίκιο όλοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι , ότι ανεβαίνει δεν πέφτει.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης