Δυσκολοχώνευτη η ήττα της Κυριακής από τον Πιερικό

 Δυσκολοχώνευτη η ήττα της Κυριακής από τον Πιερικό

Βαριά και δύσκολη στην διαχείριση της, η ήττα της περασμένης Κυριακής από την άχρωμη , άοσμη , άγευστη ομάδα του Βαζάκα  τον Πιερικό  που πήρε τους 3 βαθμούς  της νίκης χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι τι ακριβώς έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη».

Δεν ήταν σε καλή μέρα τόσο η ομάδα μας όσο και ο προπονητής μας που δεν μπόρεσε να δώσει τις βοήθειες που έπρεπε από τον πάγκο.

Είναι δύσκολο να χάνεις στην έδρα σου και μπροστά σε 2.000 και πλέον φιλάθλους σου από μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εσένα.

Αυτή η ήττα ήταν η μισή παραμονή.

Αυτούς τους 3 βαθμού που χάσαμε στην έδρα μας θα πρέπει να πάμε να  ψάξουμε να τους βρούμε την Κυριακή μέσα στην Ξάνθη.

Μπορούμε ;  Κυριακή κοντή γιορτή !

 

 Φαίνεται ότι έστω και στο παρά πέντε αποκλιμακώνεται η κατάσταση στα Ρωσο – Ουκρανικά σύνορα με αποδοχή της πρότασης για σύνοδο με θέμα την Ουκρανία αρκεί να μην γίνει εισβολή.

Με αυτή την πρόταση Μακρόν  έχουν συμφωνήσει  Πούτιν – Μπάιντεν και το μόνο που μένει είναι η υλοποίηση της.

Φαίνεται ότι το έχει πάρει πάνω του ο Εμμανουέλ  που κάνει τα πάντα προκειμένου η Ευρώπη να γλυτώσει από ένα πόλεμο που θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες και πιο πρόσφατες προβλέψεις η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας θα είναι η σημερινή Τετάρτη που θα βρέχει σε μεγάλα διαστήματα.

Θα περάσει γρήγορα αυτό το κύμα κακοκαιρίας που θα ρίξει και την θερμοκρασία.

 

Ή γηπεδική βία στην Ελλάδα θα λυθεί μόνο αν υπάρξει η ανάλογη υποδομή που θα υποστηρίξει την ταυτοποίηση των φιλάθλων μέσα στην γήπεδο.

Θα πρέπει τα εισιτήρια  να είναι ονομαστικά  και θα πρέπει  να υπάρχει η δυνατότητα η ασφάλεια του γηπέδου να εντοπίζει και να απομακρύνει από τις κερκίδες του γηπέδου αυτούς που προκαλούνε επεισόδια.

Αυτό κάνανε στην Αγγλία και καθαρίσανε μία και καλή με την βία στα γήπεδα και τον Χουλιγκανισμό.

Κάμερες παντού και ένα VAR που θα παρακολουθεί τις συμπεριφορές των φιλάθλων και θα εντοπίζει αμέσως αυτούς που έχουν παραβατικές συμπεριφορές.

Αυτό βέβαια απαιτεί από την πλευρά των ομάδων λεφτά , οργάνωση και επιπλέον προσωπικό.

Το κλείσιμο των παράνομων Συνδέσμων δεν είναι η λύση και δεν θα προσφέρει και τίποτα στην μάχη  κατά της βίας.

Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να ελέγχονται οι συμπεριφορές όλων των φιλάθλων μέσα στο γήπεδο οι οποίοι θα πρέπει να ταυτοποιούνται και όχι να χάνονται μέσα στο μπούγιο και τον όχλο.

 

Ίσως και μέχρι το ΠΑΣΧΑ να έχει προλάβει και να λειτουργήσει  το νέο ξενοδοχείο στο κτίριο όπου στεγαζόταν η ALPHA BANK επί της Βενιζέλου.

Θα πρόκειται για ένα boutique hotel όπου σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν οι σουίτες και το roof garden.

Εν συνεχεία θα δοθεί βάση  στο ισόγειο και στον εξωτερικό χώρο.

 

Λέτε τους 3 βαθμούς που χάσαμε με την Πιερικό στην έδρα μας να τους «βρούμε» στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη που είναι και τηλεοπτικό.

Μακάρι γιατί τα περιθώρια στενεύουν.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης