• 28 Απριλίου 2024,

Έγινε ταυτοποίηση

 Έγινε ταυτοποίηση

Το απόγευμα της Πέμπτης λύθηκε το μυστήριο σχετικά με το πτώμα που εξέβρασε η θάλασσα στην αλάνα της Ηρακλείτσας, νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας. Πιστοποιήθηκε ότι το πτώμα ανήκε στον άτυχο άνδρα από την περιοχή της Δράμας, που ήταν αγνοούμενος εδώ και περίπου 20 ημέρες.

Η ιστορία του άνδρα ξεκινά στο τέλος Ιουνίου, όταν φεύγει από το σπίτι του προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα συγγενικά του πρόσωπα ανησυχούν. Δηλώνουν την εξαφάνισή του στις αρχές και λίγες ώρες μετά εντοπίζεται στην περιοχή της αλάνας στη Νέα Ηρακλείτσα το αυτοκίνητό του κι έξω από αυτό τα παπούτσια του. Οι έρευνες που έγιναν αμέσως μετά στην περιοχή της αλάνας και στη στεριά και στη θάλασσα, δεν είχανε αποτέλεσμα.

Την Πέμπτη το πρωί η θάλασσα εξέβρασε σε προχωρημένη σήψη το πτώμα άγνωστου άνδρα. Όλοι υποψιάστηκαν τον πολίτη από τη Δράμα που ήταν αγνοούμενος. Το λιμεναρχείο Καβάλας όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις κάλεσε τους συγγενείς του  στο δύσκολο έργο της αναγνώρισης. Τελικά συγγενικά του πρόσωπα – παρά το ότι το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη – με σιγουριά είπαν στις αρχές, ότι πρόκειται για το δικό τους άνθρωπο. Παρόλα αυτά θα γίνει και έλεγχος DNA.

Διαβάστε επίσης