• 10 Μαΐου 2024,

Εγκαίνια της νέας πλατφόρμας χωρίς ένα δωράκι ;

 Εγκαίνια της νέας πλατφόρμας χωρίς ένα δωράκι ;

Σχεδόν πανηγυρίζουν όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά site των Αθηνών και κυρίως τα φιλοκυβερνητικά για την αναβάθμιση της πλατφόρμας του  taxisnet που πλέον έγινε myAADE με νέες δυνατότητες.

Κανονικά θα έπρεπε λόγω αυτής της μεγάλης, όπως όλοι υποστηρίζουν αλλαγής, και αναβάθμισης της πλατφόρμας να μας χαρίσουν και την πρώτη δόση της τρέχουσας εφορίας.

Για να έχουν λόγο να πανηγυρίζουν και οι πολίτες.

Αντί αυτού μάλιστα, τα εγκαίνια της νέας αυτής πλατφόρμας θα γίνουν με την ανάρτηση των δόσεων του ΕΝΦΙΑ.

Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι αυτή η νέα πλατφόρμα θα μας κάνει πιο φιλικό αυτό το ψηφιακό περιβάλλον άσχετα αν από την φύση του δεν είναι καθόλου φιλικό με τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη.

 

Γονείς αρνητές στην Κατερίνη: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

Εδώ πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Αυτοί οι γονείς είναι ορκισμένοι αρνητές σε οτιδήποτε έχει σχέση με την πανδημία και ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα δεν πρόκειται να αλλάξουν άποψη.

Αυτό βέβαια να έχετε υπόψη σας ότι ισχύει με τους περισσότερους που έχουν τις ίδιες απόψεις και είναι χαμένη από χέρι οποιαδήποτε προσπάθεια μετάπεισης τους.

 

Η απαγόρευση της μουσικής λόγω του «κόκκινου» στο οποίο μπήκε και η Καβάλα φαίνεται ότι δεν επηρεάζει τις συναυλίες και αναφέρομαι στις συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί για γίνουν από εδώ και μετά στο ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ.

Το «κόκκινο» μας στερεί τις αγαπημένες μας μουσικές στα αγαπημένα μας στέκια αν και αυτό από μόνο του δεν έχει κάποιο νόημα.

Επειδή η πολιτεία θέλει από εδώ και στο εξής  οι «κόκκινες» περιοχές να έχουν τις ηπιότερες οικονομικές συνέπειες κόβει την μουσική και όχι κάτι άλλο που θα επηρέαζε πιο σοβαρά την τσέπη μας.

 

Δύο μέρες έφτασε η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς σε συνδυασμό με τα αυξημένα ποσοστά της υγρασίας  και «τεντώσαμε» , αρχίσαμε τις γκρίνιες.

Μάλλον όλοι θέλουμε να έρθει το Φθινόπωρο και δεν το έχουμε καταλάβει.

Πλέον δεν υπάρχουν ούτε άλλες αντοχές για παράτασης της ντάλας.

Ο κύκλος αυτός έκλεισε και πρέπει να πάμε παρακάτω.

 

Η καθυστέρηση της εκδίκασης της προσφυγής του ΑΟΚ κατά της απορριπτικής απόφασης της ΕΕΑ όσο αφορά την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι ύποπτη και δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για να ελπίζουμε σε μία απόφαση ρεβάνς.

Αφήστε που και να δικαιωθούμε έχουμε τον χρόνο να φτιάξουμε και να κατεβάσουμε μία ομάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός τέτοιους πρωταθλήματος ;

Δύσκολα τα πράγματα …

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλές βουτιές !

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης