• 18 Απριλίου 2024,

 Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας του κλασσικού αθλητισμού της Καβάλας(φωτογραφίες)

  Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας του κλασσικού αθλητισμού της Καβάλας(φωτογραφίες)

Με πολλούς φίλους του κλασσικού αθλητισμού εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ η έκθεση φωτογραφίας στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Η διοργάνωση ανήκει στο Σύλλογο Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας(κάτω υπο την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας).

Αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων κλασσικού αθλητισμού κ. Παναγιώτης Χατζηεμμανουήλ αναφέρθηκε σε προσωπικότητες του κλασσικού αθλητισμού της Καβάλας που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο χώρο.  Στη συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμούς ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης και ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Απόστολος Μουμτσάκης.

Η εκδήλωση έκλεισε με ιστορική αναδρομή της κ. Λίλια Βουζανίδου(ιστορικός, καθηγήτρια φυσικής αγωγής) για τον κλασσικό αθλητισμό της Καβάλας από το 1906 μέχρι τώρα.   Η έκθεση με πολύ σπουδαίες διαχρονικές φωτογραφίες  θα συνεχιστεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από τον πολιτικό χώρο και οι κ.κ Σιμιτσής, Γρανάς, Μποσμπότης.  Επίσης εκπρόσωπος του μητροπολίτη που απεύθυνε χαιρετισμό αλλά και παράγοντες του κλασσικού αθλητισμού, πρόεδροι των συλλόγων, εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ κτλ.  Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Φιλιππία Κοχλιαρίδου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης