• 25 Απριλίου 2024,

Εγκαταστάθηκε ΑΤΜ δίπλα στην είσοδο του ΚΕΠ Αμυγδαλεώνα

 Εγκαταστάθηκε ΑΤΜ δίπλα στην είσοδο του ΚΕΠ Αμυγδαλεώνα

Την περασμένη Παρασκευή εγκαταστάθηκε ATM της Τράπεζας Πειραιώς δίπλα από την είσοδο του υπό λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στον Αμυγδαλεώνα (ΚΕΠ). Με αυτόν τον τρόπο η τράπεζα Πειραιώς υλοποίησε προηγούμενη υπόσχεση της.

Με λίγα λόγια στο κέντρο του Αμυγδαλεώνα δημιουργείται ένα μικρό διοικητήριο. Στο ισόγειο θα λειτουργεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών. Δίπλα σε αυτό το ATM και στον όροφο η υπηρεσία της τοπικής κοινότητας. Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών είναι σχεδόν έτοιμο και έτσι πριν το τέλος του έτους αναμένεται η τελετή εγκαινίων του.

Όπως είπε στην Πρωινή ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Δημήτρης Πουρσαϊτίδης για τον Αμυγδαλεώνα είναι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός το ότι όλα αυτά θα συνυπάρχουν σε ένα ανακαινισμένο κτήριο.

Όπως συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πουρσαϊτίδης, οι περαστικοί μόνο που βλέπουν το ATM σταματούν για να εξυπηρετηθούν! Νομίζοντας ότι αυτό λειτουργεί. Κάτι που θα γίνει μέσω της Τράπεζας Πειραιώς το αμέσως προσεχές διάστημα. Πιθανότατα εντός των ημερών. Για όλα αυτά ο κ. Δημήτρης Πουρσαϊτίδης ευχαρίστησε τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Μακάριο Λαζαρίδη, τον Θεόδωρο Μουριάδη και δύο στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς. Τη Μαρία Μαυροματάκη και τον Διονύση Πάνου.

 

 

Διαβάστε επίσης