• 4 Μαΐου 2024,

Εκδηλώσεις στην Παναγία από τον δραστήριο σύλλογο

 Εκδηλώσεις στην Παναγία από τον δραστήριο σύλλογο

Οι εκδηλώσεις στη συνοικία της Παναγίας και στο κτήριο της Παλιάς Μουσικής κορυφώνονται το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου, αλλά ουσιαστικά έχουν ήδη αρχίσει. Στην Παλιά Μουσική λειτουργεί το πρωί και το απόγευμα έκθεση με έργα ζωγραφικής των κατοίκων της Παναγίας, αλλά και με κατασκευές και φωτογραφίες τους.

Πρόκειται για είκοσι ενήλικες που με μεράκι κατασκεύασαν διακοσμητικά είδη, ζωγράφισαν πίνακες και αγιογραφίες και φωτογράφισαν. Η έκθεση έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους κατοίκους της συνοικίας, είναι δε μία από τις δράσεις που πραγματοποιούνται στη συνοικία. Στις 8:30 σήμερα το βράδυ, στο χώρο της Παλιάς Μουσικής, εμφανίζεται το συγκρότημα Μπρατίνια. Αύριο το βράδυ στο Φρούριο θα πραγματοποιηθεί χορωδιακή συνάντηση. Θα εμφανιστεί η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου της Παναγίας, των Γιαννιτσών, καθώς και η γνωστότερη ίσως χορωδία της Καβάλας «ΣυνΩδοιπόροι».

Όλες οι προαναφερόμενες εκδηλώσεις διοργανώνονται με μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου κατοίκων της Παναγίας. Τα «Καστροφεγγίσματα» είναι πλέον μια παράδοση στο τέλος του καλοκαιριού για την ιστορική συνοικία της πόλης.

 

Διαβάστε επίσης