Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του εκπαιδευτικού στο Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» (videos)

 Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του εκπαιδευτικού στο Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» (videos)

Δημιουργικό σχολείο – Εμπνευσμένοι εκπαιδευτικοί.

Η Παγκόσμια Ημέρα του εκπαιδευτικού γιορτάστηκε Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 με την εκδήλωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Καβάλας στο Δημοτικό Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».

Παρουσιαστήκαν εικαστικές δημιουργίες μαθητών των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας αφιερωμένες στους εκπαιδευτικούς τους. Ομιλητές ο κ. Παπαδόπουλος Σίμος, Αναπληρωτής καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δ.Π.Θ και η πολυβραβευμένη νηπιαγωγός κ. Ξανθοπούλου Βίκυ, οι οποίοι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο μίλησαν για το έργο και τον ρόλο του εκπαιδευτικού.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε χορευτικά από τους μαθητές της Δ΄& Ε΄ Τάξης του Δ.Σ. Παληού, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Μάχης Σοϊδου και μουσικά από μαθητές του 16ου Δ.Σ. Καβάλας, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Δανιήλ Μπάρμπα, συνοδεία ακορντεόν από την κ. Β. Μορένου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φ.Ν.& Θάσου Πανοσιολογιότατος Αρχιμ. Πάτερ Ευάγγελος, η βουλεύτρια κ. Τ. Ελευθεριάδου, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας κ. Κ. Μαρκάκη, ο πρώην βουλευτής κ. Τ. Εμμανουηλίδης.

Την εκδήλωση επίσης χαιρέτησαν η Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κ. Α. Γαϊτανίδου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε καβάλας κ. Φ. Νικολάου. Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο, το Δ.Σ και το προσωπικό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ για την παραχώρηση του δημοτικού θεάτρου «Αντιγόνη Βαλάκου» και την αμέριστη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε κυρίως τους μαθητές όλων των σχολείων της Π.Ε Καβάλας που με τις εικαστικές τους δημιουργίες ομόρφυναν την Παγκόσμια Ημέρα του Εκπαιδευτικού.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης