Εκδήλωση μνήμης για τον εμβληματικό Πρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, Βασίλη Θεοδωρίδη

 Εκδήλωση μνήμης για τον εμβληματικό Πρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, Βασίλη Θεοδωρίδη

Ο Δήμος Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν του εμβληματικού Προέδρου και Ιδρυτή του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, Βασίλη Θεοδωρίδη, για την εν γένει προσφορά του στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11.30 π.μ. Την εκδήλωση θα ανοίξει με σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης και για το έργο, την προσωπικότητα και την προσφορά του Βασίλη Θεοδωρίδη, θα μιλήσουν:

Σαπφώ Αγγελούδη, αρχιτέκτων, Χριστόφορος Αποστολακάκης, πρόεδρος Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, Μπάμπης Γαμβρέλης, αγιογράφος, Θούλη Καλυβιώτου, πολιτικός μηχανικός, Βασίλης Λιόγκας, μηχανολόγος μηχανικός, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Άννα Μαρία Μπότσαρη, σκακίστρια, παγκόσμια πρωταθλήτρια, WGM, Σταυρούλα Τσολακίδου, σκακίστρια, παγκόσμια πρωταθλήτρια, Κοσμάς Χαρπαντίδης, δικηγόρος, συγγραφέας, Θόδωρος Θεοδωρίδης, δημοσιογράφος.

Η εκδήλωση μνήμης θα περιλαμβάνει επίσης την παρουσίαση πέντε τραγουδιών που αγάπησε ο εκλιπών από τους Θόδωρο Θεοδωρίδη (τραγούδι) και Γιάννη Εριφυλλίδη (πιάνο), καθώς και την προβολή αφιερωματικού βίντεο για τη ζωή και τη δράση του. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Γενικόπουλος.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης