• 12 Μαΐου 2024,

Εκδήλωση στο ΦΟΚ την Κυριακή των εκλογών

 Εκδήλωση στο ΦΟΚ την Κυριακή των εκλογών

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα αλλάζουν τα προεκλογικά και εκλογικά δεδομένα αποδεικνύεται και από την εκδήλωση που έγινε την Κυριακή των εκλογών στο εντευκτήριο του Φυσιολατρικού Ομίλου.

Τα προηγούμενα χρόνια θεωρούνταν αδιανόητο την ημέρα των εκλογών να πραγματοποιηθεί εκδήλωση με περιεχόμενο αυτής του Φυσιολατρικού Ομίλου. Τώρα που όλα άλλαξαν οι εκδηλώσεις φαίνεται ότι θα γίνονται και την ημέρα των εκλογών. Θα έχουν δε επιτυχία.

Η συνάντηση ήταν ουσιαστικά συνάντηση μελών του Φυσιολατρικού Ομίλου με τα μέλη του συλλόγου ΚΕΘΕΑ Κιβωτός. Πρωταγωνίστησε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου,  τμήμα που δημιουργήθηκε σχετικά πρόσφατα.

Μία μεγάλη παρέα, περισσότεροι από 50 άνθρωποι, έμεινε στο εντευκτήριο του φυσιολατρικού ομίλου μέχρι νωρίς το απόγευμα. Χόρεψαν, διασκέδασαν, πέρασαν μία χαρά και υποσχέθηκαν να το επαναλάβουν. Με αυτές τις εκδηλώσεις ο Φυσιολατρικός Όμιλος αναπτύσσει κοινωνικές σχέσεις με άλλους συλλόγους, ενισχύοντας την παρουσία του στην τοπική κοινωνία. Προβάλλοντας την παραμονή στο Περιαστικό

Διαβάστε επίσης