• 3 Μαΐου 2024,

Εκδήλωση στο Λούσυ της Ε.Ε. με ομιλητή τον Χ. Στυλιανίδη και … face control

 Εκδήλωση στο Λούσυ της Ε.Ε. με ομιλητή τον Χ. Στυλιανίδη και … face control

Πρωτοφανές και δίχως άλλο υπερβολικό είναι το οργανωτικό πλαίσιο της εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Λούσυ, με ομιλητή τον κ. Χρήστο Στυλιανίδη (Επίτροπο της Ε.Ε. σε θέματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων). Ο διάλογος που επιζητούν οι διοργανωτές με τους πολίτες της περιοχής γίνεται με όρους «face control». Δηλαδή όποιος ήθελε να παραστεί στην εκδήλωση όφειλε ως τις 3 Μάη να το δηλώσει, συμπληρώνοντας ειδική φόρμα (φωτογραφία) με όλα του τα στοιχεία. Αυτή υπάρχει ακόμη και σήμερα στο διαδίκτυο. Τα μέτρα ασφαλείας στην  εκδήλωση περιγράφονται εξίσου υπερβολικά αφού όπως λέγεται θα υπάρχει και «μαγνητική πύλη», όπως αυτές των αεροδρομίων!

Κατά τα άλλα η επίσκεψη στην Καβάλα του κ. Στυλιανίδη περιγράφεται ως μεγάλη επιτυχία, με παράλληλο πρόγραμμα όχι μόνο συναντήσεων (Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος) αλλά και βράβευσης του από τη σύγκλητο του ΤΕΙ ΑΜΘ.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει: Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης συνδιοργανώνουν «Διάλογο με τους Πολίτες», με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Χρήστο Στυλιανίδη, αρμόδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων τη Δευτέρα 7 Μαΐου, ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Lucy, στην Καβάλα, με θέμα: Η Ευρώπη της Αλληλεγγύης και η πρόταση rescEU για αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

Ο Διάλογος θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της σελίδας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο facebook https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/.

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διάλογο με τις δικές τους ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #EUdialogues στο Twitter.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Μαρία Χούκλη.

Παρακαλείσθε να δηλώσετε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο

https://Citizens-Dialogue-Kavala.teamwork.fr

Διαβάστε επίσης