• 19 Απριλίου 2024,

Εκδήλωση των Παλαιμάχων του ΑΟΚ το Σάββατο στην «Καβαλιώτισσα»

 Εκδήλωση των Παλαιμάχων του ΑΟΚ το Σάββατο στην «Καβαλιώτισσα»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το Δ. Σ των Παλαιμάχων του ΑΟΚ για την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 8 το βράδυ στην «Καβαλιώτισσα» όπου θα είναι αφιερωμένη στην ιστορία του ΑΟΚ από το 1965 μέχρι και τώρα.

Βασικός ομιλητής στη συνέντευξη τύπου ήταν ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟΚ Κώστας Λιόλιος ο οποίος τόνισε τα εξής:

«  Το κάλεσμα οφείλεται σε μια προσπάθεια των Παλαιμάχων για να τιμήσει όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσφέρανε στην ομάδα από το 1965 μέχρι σήμερα.   Είναι αυτοί που φορέσανε τη φανέλα, την ιδρώσανε, κλάψανε, χαρήκανε. Είναι μια τιμή για αυτούς που τα δώσανε όλα για τον ΑΟΚ. Επίσης θα τιμηθούν παλιοί πρόεδροι της ομάδας,  γιατροί, φυσικοθεραπευτές, δημοσιογράφοι και δυο φίλαθλοι.  Αυτές είναι οι σκέψεις για μια μεγάλη  διαδρομή που συμπληρώνει 54 χρόνια.  Επίσης συμπληρώνονται τα 50 χρόνια από την άνοδο στην Α` Εθνική αλλά και τα 38 χρόνια λειτουργίας των Παλαιμάχων του ΑΟΚ.  Παράλληλα θα κόψουμε και την πίτα μας.

Αξίζει αυτή η εκδήλωση γιατί θα θυμηθούμε όλοι μας τις μεγάλες στιγμές της ομάδας.   Θα έρθουν προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φίλαθλοι που αγαπήσανε και στηρίξανε την ομάδα.  Είμαστε κοντά στην ομάδα στα καλά αλλά και στα δύσκολα. Ευχόμαστε σαν Παλαίμαχοι ο τωρινός ΑΟΚ να ξεφύγει από αυτή την κατηγορία.   Παρά τα πενιχρά μας οικονομικά διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση που την προετοιμάζουμε εδώ και 3 χρόνια.   Είμαστε ένας σύλλογος χωρίς στέγη.  Χρόνια παλεύουμε να βρούμε μια στέγη στην Καβάλα για να βάλουμε το αρχείο μας.  Δυστυχώς κανείς μέχρι τώρα δεν μας έδωσε στέγη.  Υπάρχουν γραφεία άδεια.

Η δικιά μας η γενιά που είναι η τελευταία. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια ακόμη γενιά και μετά το χάος.  Με την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή πολλών ξένων παικτών, δύσκολα θα υπάρχουν άλλες γενιές Παλαιμάχων.   Θέλουμε να κρατήσουμε το σύλλογο ψηλά με γραφεία και να συνεχίσει το έργο το δικό μας η επόμενη γενιά π0υ θα έρθει.   Θα τιμηθούν όλοι οι παλαίμαχοι που θα είναι παρόντες στην εκδήλωση.

Δε θα μπορέσαμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση αν δεν είχαμε τη συμπαράσταση του Δήμου Καβάλας και τη Δημάρχου κ. Τσανάκα αλλά και του Επιμελητηρίου Καβάλας και του προέδρου Μάρκου Δέμπα.  Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε σε μεγάλο βαθμό που μας συμπαραστάθηκαν.  Αυτή η εκδήλωση ήταν μια επιθυμία όλων μας  και προσπαθήσαμε πάρα πολύ.

 

Διαβάστε επίσης