• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Εκδρομή της χορωδίας “Ρωμανός ο Μελωδός” στην Κωνσταντινούπολη (φωτογραφίες)

 Εκδρομή της χορωδίας “Ρωμανός ο Μελωδός” στην Κωνσταντινούπολη (φωτογραφίες)

Στις 7 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της χορωδίας “Ρωμανός ο Μελωδός” υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Νεοχωρίτου στην κρατική τηλεόραση TRT της Κωνσταντινούπολης, μετά από αίτημα της κυρίας Νεοχωρίτου το οποίο αποδέχτηκε ο διευθυντής Ali Fuat Gilmez της Κρατικής τηλεόρασης.

Η χορωδία παρακολούθησε σε ζωντανή μετάδοση το μουσικό πρόγραμμα της γνωστής τραγουδίστριας Tugce Pala την οποία πλαισίωναν εξαιρετικοί μουσικοί. Την επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε προσκύνημα στον Άγιο Γεώργιο τον Κουδουνά στην Πρίγκηπο.

Στις 9 Μαΐου η χορωδία εμφανίστηκε τραγουδώντας ελληνικά τραγούδια και όχι μόνο ξεσηκώνοντας το κοινό συνοδεία ορχήστρας καταξιωμένων Τούρκων μουσικών. Το πρόγραμμα ξεκίνησε η τουρκική χορωδία και ακολούθησε η ελληνική, τα μέλη της οποίας απαρτίζονται από τον “Ρωμανό τον Μελωδό”, της χορωδίας της Νέας Καρβάλης, του συλλόγου Εβριτών, της Μεσορόπης και του ωδείου “Νεάπολις”. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκινητικές και οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το μουσικό τους ραντεβού επιβεβαιώνοντας ,για άλλη μια φορά, ότι η μουσική ενώνει τους πολιτισμούς.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης