• 26 Απριλίου 2024,

Εμείς εδώ και η Βαλαβάνη ΧΑΒΑΗ !!!

 Εμείς εδώ και η Βαλαβάνη  ΧΑΒΑΗ !!!

Το τραγούδι λέει εσύ αλλού και εγώ στην Πάρο αλλά φέτος το ΠΑΣΧΑ το αλλάξαμε λίγο αφού εμείς εδώ ( που αλλού ; ) και η Ευριδίκη Βαλαβάνη στην Χαβάη μαζί με τον καλό της, τον επίσης πρώην παίκτη του Survivor τον Κωνσταντίνο τον Βασάλο.

Για τα δύο αυτά παιδιά η συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματικά τους άλλαξε την ζωή αφού ήταν το διαβατήριο για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Αφήστε που η συμμετοχή για τα περισσότερα παιδιά στο πετυχημένο από άποψη τηλεθέασης Survivor No1 είναι  πλέον ιδιότητα η οποία ακόμα τους συνοδεύει , παρά το γεγονός ότι από τότε μεσολαβήσαν αλλά δύο , και τους ανοίγει πόρτες.

Δεν είναι τυχαίο οτι οι παίκτες του Survivor Νο2 αλλά και του Νο3 που βρίσκεται σε εξέλιξη περάσανε και θα περάσουν στα ψιλά και ακόμα μιλάμε για τους παίκτες του Survivor No1.

Δεν παίζει δηλαδή ρόλο μόνο η συμμετοχή σε ένα τηλεπαιχνίδι αλλά η περισσότερο η επιτυχία του συγκεκριμένου αυτού παιχνιδιού και η απήχηση που θα έχει στον κόσμο.

Το γεγονός ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες των Αθηνών ασχολούνται με τις διακοπές της Βαλαβάνη του Βασάλου στην Χαβάη και περιμένουν με αγωνία την Λάουρα Νάργες ,επίσης παίκτρια του Survivor No1 , να επιστρέψει από το Ντουμπάι  κάτι λέει.

Το γεγονός οτι ο μεγάλος νικητής του Survivor No1 Ντάνος Αγγελόπουλος μέσα σε ένα βράδυ έγινε ηθοποιός και σε δύο βράδια συγγραφέας επίσης κάτι λέει.

Θέλω να πω δηλαδή ότι για ορισμένους ανθρώπους είναι τόσο μεγάλη η δημοφηλία που αποκτούν από την συμμετοχή τους σε ένα τηλεπαιχνίδι που δεν ξέρουν πως να την διαχειριστούν και πολλές φορές οδηγούνται σε επιλογές που δεν τους εκφράζουν.

Και μια και το έφερε η κουβέντα ο Κωνσταντίνος ο Βασάλος μετά την επιστροφή του από την Χαβάη ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB μία φώτο με τα κιλά που είχε προ Χαβάης αλλά και μετά.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το αγόρι επέστρεψε με 5 κιλά λιγότερα !!!!

Καταλαβαίνετε τι γυμναστική έπεσε στην Χαβάη όλο αυτό το διάστημα της παραμονής τους.

Το ζευγάρι θα πρέπει να αφηνίασε στην αεροβική.

 

Δεύτερη ανατροπή στον δεύτερο ημιτελικό του τσάμπιονς λινγκ με την Τότεναμ μέσα στην έδρα του Άγιαξ στο 95’ να κερδίζει το εισητήριο για τον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης που είναι όπως καταλααβαίνετε καθαρά Αγγλική υπόθεση.

Πάμε για έναν τελικό ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τότεναμ και καταλαβαίνετε εύκολα οτι δεν υπάρχει φαβορί και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι την 1η Ιουνίου θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι που ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος.

 

Τα συμπεράσματα της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ από Δευτέρα πρώτα ο θεός.

Την Κυριακή στις 07:30 όλοι στο “Ανθή Καραγιάννη” για την φιέστα του ΑΟΚ που θα γιορτάσει και επίσημα την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και κυρίως την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Είναι μία μέρα που περιμέναμε αρκετά χρόνια και θα πρέπει και να την χαρούμε και να την γιορτάσουμε.

 

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης