• 18 Μαΐου 2024,

Ένα άψογο τουρνουά απο την Καβάλα 2004

 Ένα άψογο τουρνουά απο την Καβάλα 2004

 

Το πρωί της Κυριακής οι αθλητικές εγκαταστάσεις της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 μετατράπηκαν σε ένα «μελίσσι» ποδοσφαιριστών, όπου όλα τα παιδιά χάρηκαν το ποδόσφαιρο παίζοντας χωρίς σκοπιμότητα και βαθμολογικό ενδιαφέρον, κάτω από το βλέμμα του επίσημου καλεσμένου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, του κ. Νίκου Καραγεωργίου.

Ο παλαιός Καβαλιώτης άσος, που τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο φορώντας τη φανέλα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων, αλλά και αυτήν με το καραβάκι του Α.Ο.Κ., χτύπησε το εναρκτήριο λάκτισμα του τουρνουά, αγκαλιάστηκε με τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ο πρόεδρος του σωματείου ΚΑΒΑΛΑ 2004, κ. Γιάννης Ρούμπας, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Επιτροπής Υποδομών, κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη, σχεδίασαν και πραγματοποίησαν ένα τουρνουά που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων με τα ομορφότερα ποδοσφαιρικά χρώματα.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις του Κωτσάλου και παρακολούθησε την εκδήλωση από την αρχή έως το τέλος.

Μετά τη λήξη των αγώνων, ο κ. Καραγεωργίου μίλησε σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τονίζοντας τους τη συμβολή του ποδοσφαίρου στην ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση τους, ενώ τους απένειμε και τιμητικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Διαβάστε επίσης