Ένα διαφορετικό παιχνίδι για τον Στέλιο Κατρακυλάκη (φωτογραφίες)

 Ένα διαφορετικό παιχνίδι για τον Στέλιο Κατρακυλάκη (φωτογραφίες)

Συμπλήρωσε τα 60 του χρόνια ο Στέλιος Κατρακυλάκης και ανήμερα των γενεθλίων του  και  οι φίλοι του φρόντισαν να τον τιμήσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Πάντως σ` ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον γι` αυτόν,  που ήταν στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.  Εκεί ο Στέλιος Κατρακυλάκης ήταν για πολλά χρόνια προπονητής στον Ορφέα(σαν παίκτης αγωνίστηκε στο Στρατιωτικό της Ελευθερούπολης) και έζησε πολλές επιτυχίες.

Η πρωτοβουλία ενός φιλικού αγώνα ήταν του γιού του Γιάννη που σπουδάζει στην Αυστρία ενώ παράλληλα είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Ινσμπουργκ.   Οι φίλοι του Στέλιου χωρίστηκαν σε δυο ομάδες. Η ομάδα «Δίοδος» με αρχηγό τον Δημήτρη Αμπατζή  και η ομάδα με τους φίλους του Λάκη Χατζηαποστολίδη.

Το event ήταν ξεχωριστό. Βέβαια το παιχνίδι και λόγω της αφόρητης ζέστης δεν κράτησε πολύ.  Η συνέχεια δόθηκε στον «Κήπο» της Ελευθερούπολης.

Οι δυο ομάδες και ο Στέλιος Κατρακυλάκης ευχαριστούν  το Δήμο Παγγαίου και τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μποσμπότη για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και των αποδυτηρίων.

Διαβάστε επίσης